MUHAKEME.NET FORUMU

MUHAKEME.NET FORUMU (https://www.muhakeme.net/forum/)
-   Forumdan duyurular (https://www.muhakeme.net/forum/forumdan-duyurular/)
-   -   Forumda puan sistemi (https://www.muhakeme.net/forum/forumdan-duyurular/97576-forumda-puan-sistemi.html)

alptraum 07-09-2011 23:58

Forumda puan sistemi
 

Forumu biraz daha canlandirmak icin puan sistemi yapmayi düsünüyorum. Bir üyenin yazisinin kalitesi, güvenilirligi buna bagli olsun diye düsündüm. Mesela her konu acma da puan kazanilsin ve her mesaj yazildiginda puan kazanilsin. Soru - Cevap kategorisinde cevaplanmayan sorulari cevaplandirirsa puan kazanilsin yakinda aktif olacak bilgi yarismamizda soru hazirlayacak kisinin puani artsin ve ayrica sorulari full yanlissiz cözecek arkadaslara da puanlar eklensin.

Foruma eklediginiz resimlerin görüntülenme sayisina göre de puan kazanilsin. Actiginiz konunun popülerligine göre puanlariniz artsin v.s diye gidiyor :)

Yani forumda ki her aktiviteniz puana yansisin. Peki bu puanlarla neler yapilabilir. ayni sekilde cok olasilik var ama üyeler arasi hediyelesme olabilir. Mesela bir diger üye ye tesekkür ederken 10 puan ile bir cicek gönderebilirsin. Ve ya kendi profiline bu puanlarla yenilikler satin alabilirsin ki su anda bu yenilikler görsel seyler olabilir diye düsünüyorum.

Sizce nasil`???

yabanGülü 07-10-2011 23:35

--->: Forumda puan sistemi
 

bence cok heyecan verici özellikde hediye etmek olan bölümü

pınaran 07-16-2011 21:52

--->: Forumda puan sistemi
 

harika..

safinaz 07-17-2011 07:59

--->: Forumda puan sistemi
 

Puandan kastınız nedir? Tecrübe puanı mı?

alptraum 07-19-2011 21:16

--->: Forumda puan sistemi
 

Alıntı:

safinaz´isimli üyeden Alıntı (Mesaj 135430)
Puandan kastınız nedir? Tecrübe puanı mı?

Tecrübe puanini etkileyen unsuru kullanan kullanici sayisi nerdeyse yok. O yüzden bu puanlama sistemi üyelerin birbirlerine verdikleri puan olmayacak. Üye konuyu actiginda belli bir puan alacak ve actigi konuya yazilan mesajlarla beraber yine puan eklenecek ve o actigi konu ne kadar görüntülenirse yine puan eklenecek. Ayni zamanda o üyenin actigi konuya diger bir üye mesaj yazdigi zaman yine puan alacak. Her halükarda kazancli :)

Fani 06 03-27-2012 03:25

→ Forumda puan sistemi
 

Enteresan :) sistem biraz daha canlandırma yönelik gidiyor bunun için daha kapsamlı bir şeyler düşünülebilir...! Örneğin Site içerisinde 3 veya 4 ay sürecek olan düzenli olarak iletişimli bir şekilde bir yarışma düzenlenebilir bunun sonuçunda kişiye özel hediyeler verilebilir. Tabi Finas olayı nasıl bilemem sadece bir öneri :) Ama 1 veya 2 ay içinde yapılacak şeyler özel poster çıkarılması değişik şekillerde Ve Kargo ile yollanması benden olabilir

alptraum 03-27-2012 03:56

→ Forumda puan sistemi
 

O eski üye - paylasim yogunlugunu yakaladigimizda elbette yapariz.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:10 .

2000- 2024
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük