Muhakeme.Net belli süreligine mecburi kapanacaktir.

Iyi günler sayin Muhakeme.Net dostlari, Buraya böyle bir haberi asmak hic istemezdim. Fakat su anda nerdeyse 6 - 7 aydir bir sorunun sonuclanamamasi üzerine sitemiz belli bir süre deaktif kalmak ...


Ağaç Şeklinde Aç48Beğeni
  • 9 gönderen alptraum
  • 6 gönderen mhmt
  • 5 gönderen mus'ab
  • 5 gönderen {{şura}}
  • 5 gönderen gizemli
  • 4 gönderen yabanGülü
  • 3 gönderen emirahmedyasin
  • 4 gönderen xyzt
  • 4 gönderen Henna
  • 3 gönderen ViSAL

  1. Alt 11-03-2009, 19:58 #1
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Iyi günler sayin Muhakeme.Net dostlari,

    Buraya böyle bir haberi asmak hic istemezdim. Fakat su anda nerdeyse 6 - 7 aydir bir sorunun sonuclanamamasi üzerine sitemiz belli bir süre deaktif kalmak zorunda kalacak.

    Muhakeme.Net domaini (ismini) satin aldigimiz yerde hukuksal problemler yasamaktayiz. Muhakeme.Net ismini satin aldigim Alman firma KASITLI olarak ismin haklarini bana vermiyor. Sebep olarakta satin alinmis olan ismin parasinin ödenmedigini savunuyorlar. Bunun üzerine bankadan mühürlü makbuzu yollamama ragmen sadece - HAYIR - diyorlar. Bu islemler üzerine su anda avukat ilgilenmemektedir fakat hicbirseyin garantisi yok bu hayatta. Teorik olarak hakli olsakta bulundugumuz piyasa cok - ALCAK- bir piyasa.

    Muhakeme.Net tevafuken belkide sans eseri acilmis bir forum olup 2 YIL kadardir hizmet vermektedir. Bir kac gündür de sitemizin bulundugu sunucunun baglantisina saldirilar olmakta idi. Bunun üzerine de güvenlik sistemi kurmustum ama daha da baglantiyi zorladigindan serveri deaktif birakmak zorunda kaliyoruz. Ayin 9 unda kesin olarak kapanacaktir. Ayin 7 si ya da 8 i ben kapatip tüm yedeklemeleri son kez yapip bitsin istiyorum. Inanin bir mektup ile anlasmak ve arastirmak bir ay sürüyor ve hatta hukuksal sürecte cok yavas isliyor. Elimden gelen maddi - manevi cabaliyorum.

    Bu 2 sene boyunca neler yasanmis diye düsünüyorum ve bu sitede yazilanlar, yapilanlar üzere ummadiginiz kisiler ile tel görüsmesi yapmak zorunda kaldim. Belli devlet kurumlari arastirma altina aldilar. Kemalist sitelerden bireysel, dolayli tehditler ve hakaretler aldim. Kafasina göre söven, dalga gecen insanlara rastladim. Sitemizin aksamasina neden olan saldirilar aldik. Simdide mesele sitenin ismi oldu.

    Bu sitede yazi yazan kardeslerim ise bilsinler ki onlarin yazilarini okumaya girmeyen ülke kalmadi. Almanca kategorisine bizzat alman almanca sitelerden övgü gelip bu kategorileri sitelerinde tanittilar ona keza ingilizce kategorisi öyle. Sitemizde bulunan online Kuran bölümlerine Alman ve Arap kardeslerimiz bizzat abone olup bir cok sey ögrendiklerini ilettiler. Genel islam kategorisi zamaninda google dan puan alarak bir cok kisinin bilgilenmesine vesile oldu. Siyaset bölümündeki yazilar kimi zaman övüldü kimi zaman yerildi. Bunlar sadece kücük örnekler arkadaslar.

    Muhakeme.Net te hakikaten cok dua alan kardeslerimin oldugunu bilmekteyim. Sagolsunlar cok insana yardimci oldular hemde art niyetsiz. Lakin bu devirde maddi-manevi hep birseyler beklenir. Belki hepsinin ismini zikredemeyecegim belki unuttuklarim olacak fakat onlarda son zamanlardaki uyku düzensizligime versinler.


    Bu sitenin yükselmesine vesile olan arkadaslar bunlardir. Ne güzel insanlar ki aslinda bu devre ait degiller. Allah onlardan ebeden razi olsun. Kalbini bizzat kirdiklarim var ise haklarini helal etsinler. Dünya gecicidir sonucta

    Dua edin arkadaslar. Insaallah ayin 8 ine kadar paylasimlariniza devam edebilirsiniz. Lakin o gün kaaptip tüm yedegi alacagim. Sizlere söz en kisa vakit icerisinde hersey düzelecek.


    Selametle arkadaslar

    gizemli, yabanGülü, alper ve 6 diğerleri bunu beğendiler..
  2. Alt 11-03-2009, 20:58 #2
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    Öncelikle, Allah yardımcın olsun Alptraum.

    Sen yazınca farkettim, 2 yıl olduğunu. Baya çabuk geçiyor zaman. Muhakeme.net adını kaliteli siteler içinde duyurdu. Haliyle çekemeyenler olacaktır.

    Ama bu süre içerisinde seni epey tanıdım. Sen bu işi halledersin. Siteyi geri alırsın. Birde, siteye yapılan saldırılar noktasında önlemlerini alacak kadar da bilgin var. Senin tek sıkıntın, adaletsizlik yaşanması. Herşeyin adilane olduğu bi sistemde haklısın, merak etme. Ve hakkını alacaksın inş..

    Allah yardımcın olsun. İnşaAllah en kısa zamanda bu sorunu halledersin. Site, sağ salim eski haline döner.

    Burada ismini zikrettiklerin, ismi olmayanlar, bunu okuyanlar vs herkes aynı dileği payaşıyordur. İnş. düzelir.

    selametle..

    gizemli, yabanGülü, Henna ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
  3. Alt 11-03-2009, 22:57 #3
    mus'ab Mesajlar: 331
    Evet kıymetli kardeşim buraya kadarmış demiyeceğim. Zira zalimlerin zulmü asla kalıcı olmaz. Allah cc bir zalimin cezasını, bir başka zalimin eliyle verir. sen muhakkak hakkını alacaksın. ve bizler burada bulunan kardeşler yine buluşup yazışmaya, tanımadığımız halde birbirimizi Allah için sevmeye devam edeciğiz. mail adreslerimiz sizde mevcut, bizler haberini bekliyeceğiz
    İnşaallah bu arada elimizden gelen bir şey var ise başımız üstüne. yazıyı okuyunca çok üzüldüm kendi kurdurduğum ve uğraştığım bir köy vep sitem olmasına rağmen burayı hiç aksatmadım. Çünkü çok sevdim. Tüm kardeşlerime: saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyor, tekrar buluşmak dileğiyle ve en kalbi duygularla Allah'a emenet ediyorum...

    Esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve bere katuh.

    gizemli, yabanGülü, Henna ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
  4. Alt 11-04-2009, 09:45 #4
    {{şura}} Mesajlar: 697
    Ben yeni farkettim bu yazıyı ve okuyunca şoke oldum...
    Ne diyeceğimi bilemiyorum...
    Kelime bulamıyorum duyglarımı anlatmak
    için...

    Kelimelrin bile kifayetsiz kaldığı zamanlar olurya işte o anlardan biri buda....

    Burası benim ilk gözağrım ve bırakamayacağım bir aile ortamı gibiydi...

    Bırakmayacağızda Allh,ın izniyle...

    Kimsenin kötülüğü kimsenin yanında kalmaz...

    Zalimler birgün mutlaka cezalarını çekecekler....

    Sevgili Kerim inanıyorumki bu zorluğu en kısa sürede aşacaksın...

    Burası kaliteli, sevyeli ve herkesin düşüncelerini korkmadan paylaşabileceği bir site....

    Burada emeği geçen bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun....

    Inş en kıosa sürede bu sorun halledilir...

    Allah,bizmledir....

    One güzel vekil ne güzel yaratandır...

    Eğer bir hakkım olduysa helal olsun ,sizlerde helal edin...

    selametle kalın....

    A.E.O....

    gizemli, yabanGülü, Henna ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
  5. Alt 11-04-2009, 13:07 #5
    gizemli Mesajlar: 162
    Ben pek vakit bulup onlıne olamasamda yeri benim için ayrı bir site.. Faidelendiğim bir çok yazı oldu.. saygıdeğer kardeşlerim ve sizlerin sayesinde...
    Seviyeli/kaliteli ve sıcak bi ortam. yazıyı okuyunca çok üzüldüm. Ama inanıyorum ki Muhakeme.net ailesi yine bizlerle birlikte olacak inşaAllah. Allah c.c yardımcın olsun alptarum.

    Konu {{şura}} tarafından (11-04-2009 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.
  6. Alt 11-04-2009, 18:49 #6
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    Öncelikle Allah yardimcin olsun, allah her isinde kolaylik versin alptraum.

    senin yazdigin yaziyi okurken daha dün gibi bu sitenin acilisi aklima geldi. nekadar büyük bir emekle bu günlere geldik. lafin gelisi beraber agladik beraber güldük bu güzelim forumda.

    Muhakemede güzel bir Aile kurmak icin yeri geldi gecemizi gündüzümüze kattik, cogu zaman abla abi olduk, yeri geldi dertlestik, sorunlarimiza cagre aradik, bütün icimizdeki duygulari misra misra döktük satirlara paylasmak icin. Insallah böylede senelerce devam edecegiz Allahin izniyle.

    Böyle sanki hersey bitmis gibi konusmak istemiyorum,insallah bu zorlugunda üstesinden geleceksin ve tekrar hep beraber kardeslerimizle güzel seyler paylasmaya devam edecegiz.

    Muhakemeye katilan ve emegi gecen herkezden Allah Razi olsun, ve kirdigimiz insanlar olduysa haklarini helal etsinler.

    Eger benden yana varsa bir HAK helal olsun.

    GÖRÜSMEK DILEYIYLE INSALLAH
    HAKKINIZI HELAL EDIN
    A.E.O

    Henna, emirahmedyasin, {{?ura}} ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
  7. Alt 11-04-2009, 22:31 #7
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Bu şarkı burada bitmemeli devam etmeli.Hatrıma gelen gelmeyen nice sevinçler hüzünler duygulanmalar yaşadım. Alındığım zamanlar alkışladığım zamanlar oldu, ama ne olur bitmesin bu şarkı.
    Her doğan büyüyecek sonra yaşlanacak sonra ölümü tadacak ama İslam ilel ebet kıyamete oradan mahşere yaşam bulacak İslami bilinçlenmede bu sitenin katkıları oldukça fazla Rabbim ecrini fazla fazla versin emeği geçenlere...
    Sayın Alptraum hakikaten adil tavrıyla bizlere oldukça sabırla yaklaştı ve neticesinide dualarımızla desteklendi... Rabbim yolunuzu açık eylesin yeni projelerinizden bizleri haberdar etmeyi unutmayın

    Henna, {{?ura}} ve mus'ab bunu beğendiler.
  8. Alt 11-04-2009, 23:15 #8
    xyzt Mesajlar: 384
    umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. Allah yardımcınız olsun.

    Henna, emirahmedyasin, {{?ura}} ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
  9. Alt 11-05-2009, 00:19 #9
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    Rabbim emeklerini zayi etmesin Kerim kardeşim...
    ne kadar üzüldüğümü anlatamam..Muhakeme benim için çok çok değerli çok kıymetli...özelliklede sizler..sizleri tanımama vesile olduğu ..alınan dualar faydalar..kurulan kardeşlikler...
    dualarımda her zaman ...baki muhabbetlerimle...

    herşey bir geçici imtihan deyip en kısa zamanda çok daha güzel ameller,hizmetlerei ve dualara nail olamız niyazıyla..

    Allahım senden ve ecmain razı olsun ...

    amin...


    emirahmedyasin, {{?ura}}, mus'ab ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
  10. Alt 11-05-2009, 13:24 #10
    ViSAL Mesajlar: 95
    uzun süredir internete fazla giremediğimden sitemize de giremiyordum...bugün kısmet oldu girdik ama ne görelim...; bu kadar düzeyli ve kaliteli bir sitenin bir müddet de olsa kapanması derinden üzdü....

    Alptraum kardeşim Rabbim sizden de razı olsun ebeden ve daimen...

    burda tanıdığım bütün kardeşlerim sizden de Rabbim razı olsun...hepiniz çok kıymetli insanlarsınız...


    inşAllah en kısa zamanda sitemiz tekrar faaliyete geçer...

    Dua ile Allaha emanet olun....

    emirahmedyasin, {{?ura}} ve mus'ab bunu beğendiler.