Site ye nazar mı değiyor???

Bir iki gündür siteye alakasız ta uluslar arası botların dadanması beni endişelendirdi.Bilmem sizler ne düşünüyorsunuz sitenin şu an sayfa düzeni bende kötü.Forumun hızlı çıkışı üzerine acaba Allah korusun hızlı düşüşmü ...


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen alptraum

  1. Alt 03-15-2009, 20:28 #1
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Bir iki gündür siteye alakasız ta uluslar arası botların dadanması beni endişelendirdi.Bilmem sizler ne düşünüyorsunuz sitenin şu an sayfa düzeni bende kötü.Forumun hızlı çıkışı üzerine acaba Allah korusun hızlı düşüşmü olucak diye aklıma kötü senaryolar gelmedi değil.Güvenlikten sorumlu adminlerimizin dikkatine güvenlik zafiyeti sezdim gibi...yok eğer kuruntu ise benimkiler buyrun güvenliğin iyi olduğunu açıklayın güven verin.Bi tavsiyemde felak ve nas surelerini ta yukarıya yazın.Demedi demeyin benden söylemesi.
    selam ve dua ile...

  2. Alt 03-15-2009, 20:34 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Yok o güvenlik zafiyeti degil. Bu spam botlara hicbir mail sirketide cözüm bulamadi Ayrica site sayfalari sizde kötü gözüküyormus. Nasil göründügüne dair bir görüntü koyabilirmisiniz. Nereler bozuk duruyor. Kullandiginiz browser hangisi? (Internet exlorer, firefox...) Ve kullandiginiz browserlerinizin sürümü ne?

    emirahmedyasin bunu beğendi.
  3. Alt 03-15-2009, 20:40 #3
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Hadi bakalım dediğiniz gibi olacağını ümit ediyorum.Kullandığım programlar (Internet exlorer, firefox...) her ikisi bu güne kadar bir sorun yok tu.Belki benim fazla düşünmemden ekran etkilenmiş olabilir insan etkilidir. Siz yineden güzel bir şekilde felak ve nas surelerini yazın ne olur ne olmaz

  4. Alt 03-15-2009, 20:52 #4
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Sizin yasadiginiz sorunlari baskalarininda yasamamasi icin tam sorunu anlatirsaniz ya da gösterirseniz daha iyi olur. Örnegin firefox ta bu problemi yasamamalisiniz ve internet explorer 7 sürümündede yok.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.