imeem.com'daki mp3'ü Foruma Ekleme Resimli Anlatım

...


Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen kipchak

  1. Alt 07-23-2008, 03:40 #2
    Ziyaretci
    gakkos Mesajlar: n/a
    Slm burda sadece bir sarki foruma nasil atilir diye göstermissiniz peki birden fazla sarki nasil atabiliriz bilen varsa lütfen yaziniz simdiden tskler

  2. Alt 07-23-2008, 15:16 #3
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Birden fazla şarkıyı aynı anda yükleyip tek linkte göstermeyi ya da tek imeem.com linkinde bir cd gibi alt alta birden fazla parça olmasımı?

  3. Alt 09-18-2008, 12:09 #4
    tepegöz Mesajlar: 27
    Geçmiş olsun! imeem de yasaklandı... (Türkiye'de)

    Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir


    Alıntı:
    Kararın gerekçesi Beyoğlu Cumhuriyet Savcısı Nihat Erdem, Mü-Yap'ın avukatlarının yaptığı başvuru üzerine sözkonusu 52 sitenin ücretsiz olarak müzik eserlerinin dağıtım, yayım ve çoğaltma hizmeti verdiğinin tespit edildiğini gerekçe göstererek 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 5101 Sayılı Korsanlıkla Mücadele Yasası ile yapılan değişiklik sonucu getirilen prosedürün yerine getirilmesini de göz önüne alarak kapatma kararını verdi. Kapatma kararında şöyle denildi:

    "Yukarıda isimleri ve adresleri belirtilen web sitelerinde bulunan ve yasa dışı olarak dağıtılan, yayımlanan ve çoğaltılan tüm müzik yapım ve yapıtlarının, herhangi bir formatta internet kullanıcıları tarafından, ulaşılmasının, inlenmesinin ve bunların bireysel kullanıcıların bilgisayarına ve cep telefonlarına indirilmesinin, karar tarihinden itibaren üç gün içinde engellenmesine, Bu yönde , Türkiye'de faaliyet gösteren web sitelerine servis sağlayan tüm internet servis sağlayıcılarının karar tebliğinden itibaren 3 gün içinde internet alanı sağlama ve her türlü aracılık hizmetlerinin durdurulmasına, karar verildi.


    Konu tepegöz tarafından (09-18-2008 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.