Youtube videolarini izleyebilmek hakkinda

MuhakemeTube bölümümüzde browser seceneginden youtube a giris yaparak youtube videolarini izleyebilirsiniz. Yapmaniz gereken MuhakemeTubeye girerek sol taraftaki seceneklerden browser secenegine girmenizdir ve sonrasinda arama dan istediginiz video yu arayabilir ve ...


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen alptraum

  1. Alt 12-27-2008, 00:24 #1
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    MuhakemeTube bölümümüzde browser seceneginden youtube a giris yaparak youtube videolarini izleyebilirsiniz. Yapmaniz gereken MuhakemeTubeye girerek sol taraftaki seceneklerden browser secenegine girmenizdir ve sonrasinda arama dan istediginiz video yu arayabilir ve proxy sitelerine ihtiyac olmadan izleyebilirsiniz.

    Kayitli Üye = MuhakemeTube de youtube videolarini arayabilir ve izleyebilir.

    Özel Üye
    = MuhakemeTube de youtube videolarini izleyebilir ve orada olusan kategorilerden tek tikla MuhakemeTube ye istedigi videoyu ekleyebilir.

    Yazar = MuhakemeTube de youtube videolarini izleyebilir ve orada olusan kategorilerden tek tikla MuhakemeTube ye istedigi videoyu ekleyebilir.

    Katip = MuhakemeTube de youtube videolarini izleyebilir ve orada olusan kategorilerden tek tikla MuhakemeTube ye istedigi videoyu ekleyebilir.


    Örnek Link = MUHAKEME.NET FORUMU - youtube_browser

    kipchak ve Henna bunu beğendiler.
  2. Alt 12-29-2008, 10:20 #2
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    yeni farkettim bu imkanı...şahsım adına çok faydalı oldu..Allah Razı olsun Alptraum..

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.