Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni
  • 2 gönderen alptraum
  • 3 gönderen alptraum

  1. Alt 01-11-2008, 17:19 #1
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    1. ÜYELİK



    1.1. Forumdaki yazılardan istifade etmek için üyelik şartı aranmamaktadır.Ancak foruma mesaj göndermek,gönderilen mesajlara cevap vermek ve diğer yan hizmetlerden faydalanmak için foruma üye olmanız gerekmektedir.



    1.2.1 Kayıt aşamasında, başta kullanıcı ismi ve avatar seçiminde olmak üzere üyelik bilgileri kısmına, küfürlü ve/veya müstehcen içerikli,kişileri ve kurumları rencide edecek/aşağılayacak, dini kurallara,kanunlara,genel ahlaka,örf ve adetlere,görgü kurallarına,temel hak ve hürriyetlere aykırı şekilde bilgiler girmek kesinlikle yasaktır.



    Avatar ve imza bölümlerine; üyelerin şahsi fotoğraflarını eklemesi; yine avatar ve imza bölümlerine ek olarak üye ismi ve mesaj içeriğinde de sitenin tanıtımı ve reklamı amaçlı site adresi yazılması veya o siteden link verilmesi kesinlikle yasaktır.Yazışmalar içinde bu kuralın kötüye kullanılması durumunda muhakeme Yönetimi reklamı kaldırmak ve üyeyi uyarmak hakkını haizdir.



    Sitenin kendi adını kendi içinde rahatça kullanma, reklamını yapma özgürlüğünden hareketle bu kural "www.muhakeme.net" adresi ve bu adresten verilen linkler için geçerli değildir.



    1.2.2 İsim-avatar seçiminde ve üyelik bilgilerinde bu yönde uygulama olması halinde ilgili moderatör(ler) üyeliği iptal etme hakkını haizdir.



    1.3.1 Aynı kişinin farklı kullanıcı adları oluşturarak birden fazla üyelik elde etmesi,bu üyeliklerle farklı kişiler izlenimi oluşturarak foruma mesaj göndermesi yasaktır.



    1.3.2 İlgili moderatör(ler)in bu hükmün ihlalini tespit etmesi halinde, sözkonusu üyeliklere son verme ve üyenin gönderdiği mesajları forumdan silme hakları vardır.

    2. FORUM KULLANIM ŞARTLARI



    2.1. Siteye üye olan/ziyaret amacı ile kullanan herkes kuralları kabul etmiş sayılır.



    2.2.
    Muhakeme de yer alan bilgi, değerlendirme, yorum ve görüş, şekil ve başka dökümanların kullanımı sonucunda doğabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve/veya manevi menfi ve/veya müsbet zararlardan ve muhtemel sair zarar ve masraflardan dolayı muhakeme yönetimi Moderatörlerinin hiç bir şahsi, hukuki ve cezai sorumluluğu mevcut değildir.



    2.3.
    Site sorumluları, bu hüküm ve şartları dilediği zaman ve 3.kişilere önceden haber vermeksizin,tek taraflı olarak değiştirmek ve güncellemek hakkını haizdir.Harhangi bir üyenin değişiklik ve güncellemeleri bilmediğini/bilecek durumda olmadığını ileri sürmesi mazeret kabul edilmez.


    2.4.1
    Foruma kişisel anlaşmazlıkları ve problemleri taşımak yasaktır.



    2.4.2 Bu hükmün ihlali veya yazışmaların sonradan kişisel bir tartışma halini alması durumlarında, ilgili moderatör(ler)ce konu derhal kilitlenir.



    2.5.1 Foruma, kişilerin haberleşme ve bilgi alma özgürlüğünü engelleyecek ve fikri mülkiyetini zedeleyecek tarzda,



    a) Küfürlü ve/veya müstehcen içerikli,



    b) saldırgan, tehditkar, öfke ve nefret dolu,



    c) Forum yöneticileri ve üyeleri dahil olmak üzere kişileri ve kurumları rencide edecek/aşağılayacak derecede ve saygısızlık boyutuna varacak şekilde


    d) T.C kanunlarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına ve temel hak ve hürriyetlere aykırı



    f) tahrik ve taciz edici,



    g)yalan ve/veya iftira içeren ,



    h)forumda huzursuzluk çıkartmaya yönelik,



    ı)başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı



    j)din, dil, ırk ayrımına yönelik





    mesajlar göndermek ve bu tanimlar cercevesinde materyaller kullanmak kesinlikle yasaktır.



    Üyelerin, kendilerine gönderilen "özel mesajlar" hakkında şikayette bulunmaları halinde özel mesajlar yönetim tarafından dikkatle takibe alınacak uygun görüldüğü takdirde mesaj sahibinin üyeliğine son verilecektir.



    2.6.2 Yukarıda sayılmış olan bentlere aykırılık teşkil eden mesajlarda, ilgili moderatör(ler)in, gerekçe belirtmeksizin konuyu silme hakkı vardır. Aykırı hareketin devam etmesi halinde mesaj sahibinin üyeliğine son verilir.



    2.6.3
    Forumdaki bir mesajın belirtilen bentlere aykırı olduğunu düşünen üyelerin bu mesajı forum yöneticilerine, gereğinin yapılması üzere ‘kişisel mesaj’ gönderme yoluyla bildirmesi gerekmektedir.

    atlasl? ve gerçek_ bunu beğendiler.
  2. Alt 11-09-2008, 03:21 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Forum Kurallarina ek olarak eklenmeler var lütfen dikkatlice okuyun.

    2.6.4 Forumda türkce karakterlerle dalga gecer gibi yazi yazilmasi yasaktir. Örnegin: küttüm taa ben. Tonusma penle.


    Bu örnege ve örneklere internet sitelerinde cokca rast gelmekteyiz. Bu yazi sekli Forum yazi sekli degildir ve bunun kullanilmasi hicte güzel gözükmüyor. Harf ve kelime hatalari olabilir bunlarda bir problem yok fakat yazdigimiz mesajlardaki kullandigimiz kelimeleri kendi konusma dilimize göre uyarlamayalim lütfen.

    tuncaali, AsMhA ve atlasl? bunu beğendiler.