Japonlar'ın tercihi "tabanvay"!   Konuyu açan: fuhgu   İlk Mesaj: 07-19-2012 (02:25)   Son Mesaj: 07-21-2012 (00:48)    Cevap: 1    Gösterim: 1216  

    07-19-2012

    Japonlar'ın tercihi "tabanvay"!

    Japonlar'ın tercihi "tabanvay"!
    Japonlar'ın tercihi "tabanvay"!

    Gruplar halinde bölgedeki tarihi ve turistik merkezleri rehberleri eşliğinde yaya turistler, spor yapıyor, hem de tarihi ve doğal değerleri daha yakından görme olanağına sahip oluyor. Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesi'nde yaz aylarının en yoğun sıcaklarının görülmesine rağmen turizm turları açısından önemli bir alternatif yöntem olan yaya turlarına ilgi artıyor. Bölgede geldikleri otobüslerden inerek, birbirlerine oldukça yakın alanlardaki doğal, tarihi ve kültürel merkezleri ziyaret etmek için ulaşım araçlarını tercih etmeyen turistler ziyaretlerini yaya olarak gerçekleştiriyor.

    Profesyonel turist rehberi İbrahim Aydın, Kapadokya Bölgesi'nde yaya olarak gezinti yapmak isteyen turistlerin başında Japonlar'ın geldiğini belirterek "Onlar ile birlikte bizlerde yürüyoruz. Bu sayede turizm aktivitesini gerçekleştirirken spor yapma olanağına da kavuşuyoruz. Japon turistler yaya turizminden de oldukça mutlu gözüküyorlar" dedi.




    Japonlar'ın tercihi "tabanvay"! Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  07-21-2012, 00:48

    → Japonlar'ın tercihi "tabanvay"!


    Böylece japonlar aynı zamanda sağlıklarınıda kazanmış oluyolar...
    fuhgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) fuhgu