İÜ'den sınavsız ikinci diploma fırsatı   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 09-03-2013 (16:28)   Son Mesaj: 09-03-2013 (16:28)    Cevap: 0    Gösterim: 761  

    09-03-2013

    İÜ'den sınavsız ikinci diploma fırsatı

    İÜ'den sınavsız ikinci diploma fırsatı
    İÜ'den sınavsız ikinci diploma fırsatı

    İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), tüm lisans programlarının öğrencilerine ve mezunlarına sınavsız ikinci diploma fırsatı sunuyor.

    İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), tüm lisans programlarının öğrencilerine ve mezunlarına sınavsız ikinci diploma fırsatı sunuyor. Coğrafya, Felsefe, İktisat, İşletme, Sosyoloji, Tarih lisans programlarından birine kayıt yaptırarak "Dünyanın En İyi 400 Üniversitesi" içinde yer alan İstanbul Üniversitesinin öğrencisi olabilirsiniz.

    Üniversite okumak için evinizden çıkmanıza, şehir değiştirmenize, çok zaman harcamanıza gerek kalmıyor. Bulunduğunuz zaman, mekân hatta ülke bile sizleri derslerinizden alıkoymuyor, çünkü dersleriniz sizlere sadece bir tık uzaklıkta... Ara sınavlar internet üzerinden, final sınavları ise bulunduğunuz şehirde size en yakın sınav yerinde gerçekleştiriliyor.

    İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesindeki ikinci diploma programlarına 9 Eylül - 11 Ekim 2013 tarihleri arasında http://ikincidiploma.istanbul.edu.tr adresi üzerinden kayıtlarınızı yapabilirsiniz.





    İÜ'den sınavsız ikinci diploma fırsatı Yorumları