Üsküdar Üniversitesi'nden dünya ile işbirliği   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 07-15-2013 (13:32)   Son Mesaj: 07-15-2013 (13:32)    Cevap: 0    Gösterim: 518  

    07-15-2013

    Üsküdar Üniversitesi'nden dünya ile işbirliği

    Üsküdar Üniversitesi'nden dünya ile işbirliği
    Üsküdar Üniversitesi'nden dünya ile işbirliği

    Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye'nin ilk ve tek tematik üniversitesi Üsküdar Üniversitesi'nin hazırlık sınıfını bitiren öğrenciler, ABD, Kanada gibi ülkelerde çok sayıda üniversite tarafından tanınan ESLi Diploma ve ESLi Sertifikalarını da alma hakkını elde ediyor.

    Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye'nin ilk ve tek tematik üniversitesi Üsküdar Üniversitesi'nin hazırlık sınıfını bitiren öğrenciler, ABD, Kanada gibi ülkelerde çok sayıda üniversite tarafından tanınan ESLi Diploma ve ESLi Sertifikalarını da alma hakkını elde ediyor. Türkiye'de benzeri olmayan bir eğitim modeliyle eğitime başlayan Üsküdar Üniversitesi, dünyanın saygın üniversiteleriyle de işbirliği yapıyor. 10 farklı üniversite ile ortak hazırlık programı uygulayan ESLi Network içerisinde yer alan eğitim modeliyle yüksek bir standartta uluslararası tanınırlık hedefleniyor. Hazırlık öğrencilerine dünya standartlarında bir eğitim sunan Üsküdar Üniversitesi bu kapsamda Amerika ve Kanada'da olmak üzere 10 farklı üniversiteyle ortak hazırlık programı uyguluyor.

    Bu üniversiteler arasında Amerika'nın bazı saygın üniversiteleri de yer alıyor. İşbirliği yapılan üniversiteler ise şu şekilde:

    ? Texas A/M University
    ? West Texas A/M University
    ? University of Wisconsin
    ? University of Minnesota
    ? Southern Illinois University
    ? Western Kentucky University
    ? University of Southern Indiana
    ? McNeese State University
    ? Texarkana University ve
    ? Trinity Western University

    Üsküdar Üniversitesi, öğrencilerine dünyanın saygın üniversitelerinde eğitim fırsatı sunuyor. Hazırlık bölümünde başarı gösteren öğrencilerine Amerika ve Kanada'nın saygın 10 farklı üniversitesinde yüksek lisans imkânı da sunan Üsküdar Üniversitesi, ortak hazırlık programı ile öğrencilerini tam donanımlı hazırlıyor. Hazırlıkta başarı gösteren ilk 15 öğrenci 2.sömestrden itibaren hazırlık eğitimlerine bu network'e dahil üniversitelerde devam edebiliyorlar. Ayrıca öğrenciler yine bu üniversitelerde yüksek lisans yapma imkânı da yakalıyorlar.

    Dileyen Üsküdar Üniversitesi öğrencileri yaz döneminde ilgili üniversitelerde ekstra dil eğitimi alarak İngilizce seviyelerini çok daha üst seviyelere taşıma imkânına da sahip oluyorlar.





    Üsküdar Üniversitesi'nden dünya ile işbirliği Yorumları