SBS birincisi internete "uzak" çıktı   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 07-13-2013 (13:29)   Son Mesaj: 07-13-2013 (13:29)    Cevap: 0    Gösterim: 611  

    07-13-2013

    SBS birincisi internete "uzak" çıktı

    SBS birincisi internete
    SBS birincisi internete "uzak" çıktı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına giren Mustafa Yılmaz, televizyon izlemediğini, internet ve sosyal paylaşım sitelerini kullanmadığını bildirdi.

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına giren Mustafa Yılmaz, televizyon izlemediğini, internet ve sosyal paylaşım sitelerini kullanmadığını bildirdi. Yılmaz, yaptığı açıklamada, başarısının temelinde sıkı çalışması, moral ve motivasyonunu korumasının yattığını söyledi.

    Bu sınavdan geleceğine yön vereceği bir puan alması gerektiğini düşündüğünü belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

    "Hocalarımız, bizlere çok yardımcı oldu. Kendimden böyle bir başarı bekliyordum. Allah'ın izniyle de hep ümitvar oldum. Bunu da başardım. Allah'a şükrediyorum. Planlı çalıştım, konu tekrarını test çözerken yapardım. 8 saat uyuyordum, 8 saatim okulda geçiyordu, bir iki saatte ders çalışıyordum. Zaten sosyal biri değilimdir, dışarı bile çıkmam. Zaten geriye kalan ders çalışmak onuda yaptım. Televizyon ve internetten çok uzağım. Bunlar hayatımda yok. Sanalı pek sevmiyorum facebook, twitter hayatımda hiç olmadı. Bunlar benim için zaman kaybı."

    Çalışmasının karşılığında Allah'tan yardım gördüğünü dile getiren Yılmaz, desteklerinden dolayı ailesi ve öğretmenlerine teşekkür etti.

    Annesi Asiye ve babası Bünyamin Yılmaz da çocuklarından bu başarıyı beklediklerini, yıl içerisinde düzenli bir çalışma sistemi olduğunu anlattı.

    Kaynak: AA





    SBS birincisi internete "uzak" çıktı Yorumları