2013 LYS'de en başarılı liseler sıralaması   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 07-03-2013 (13:31)   Son Mesaj: 07-03-2013 (13:31)    Cevap: 0    Gösterim: 661  

    07-03-2013

    2013 LYS'de en başarılı liseler sıralaması

    2013 LYS'de en başarılı liseler sıralaması
    2013 LYS'de en başarılı liseler sıralaması

    ÖSYM Başkanı Ali Demir, LYS sonuçlarını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. En başarılı liseler sıralamasında zirvedekiler değişmedi.

    ÖSYM Başkanı Ali Demir, LYS sonuçlarını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. En başarılı liseler sıralamasında zirvedekiler değişmedi. En başarılı liseler sıralamasında, Fen Liseleri başı çekerken onu Öğretmen Liseleri, Polis Koleji ve Askeri Liseler takip etti.

    Matematik Fen puan türüne göre en başarılı liseler: Fen Liseleri, Özel Fen Liseleri, Polis Kolejleri, Öğretmen Liseleri ve Askeri Liseler oldu.

    Türkçe Matematik puan türüne göre ise en başarılı liseler: Fen Liseleri, Özel Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Lisesi , Polis Kolejleri, Öğretmen Liseleri ve Askeri Liseler..

    Türkçe Sosyal puan türüne göre en başarılı liseler: Fen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Özel Fen Lisesi, Öğretmen Liseleri..





    ÖSYM Başkanı'ndan öğrencilere müjde ÖSYM Başkanı Ali Demir, bir basın toplantısı düzenleyerek yüzbinlerce öğrencinin beklediği LYS sonuçlarını açıkladı. Demir, yaptığı açıklamada öğrencilere bir de müjde verdi. Sınav sonuçlarını hızlı bir şekilde açıklayan ÖSYM, tercihlerde de aynı hızlılığı gösterecek

    İşte LYS'de 500 puan alan birinciler LYS Sonuçları 7 gün sonra sıfır hata ile açıklandı. İşte LYS sonuçlarına göre dereceye giren öğrenciler...

    LYS sonuçları açıklandı! TIKLA-ÖĞREN ÖSYM Başkanı Ali Demir, bir basın toplantısı düzenleyerek yüzbinlerce öğrencinin beklediği LYS sonuçlarını açıkladı.





    2013 LYS'de en başarılı liseler sıralaması Yorumları