LYS birincisi otomobil alacak   Konuyu açan: Savrozi   Ä°lk Mesaj: 07-03-2013 (12:29)   Son Mesaj: 07-03-2013 (12:29)    Cevap: 0    Gösterim: 533  

    07-03-2013

    LYS birincisi otomobil alacak

    LYS birincisi otomobil alacak
    LYS birincisi otomobil alacak

    Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS), TS (Türkçe-Sosyal) dalında birinci olan Erzurumlu Ahmet Koçak'a dershane otomobil hediye edecek.

    Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS), TS (Türkçe-Sosyal) dalında birinci olan Erzurumlu Ahmet Koçak'a dershane otomobil hediye edecek. Türkçe-Sosyal (TS), puanına göre Özel Aziziye Lisesinden Ahmet Koçak 500 tam puan alarak Erzurum'a ilk kez birincilik getirdi. FEM Dershanesi Müdürü Aydın Durdu, öğrenci Ahmet Koçak'ın programlara bire bir uyduğunu, çalışmasını aksatmadığını sistemli çalışarak birinci olduğunu belirtti. Müdür Aydın Durdu, Ahmet Koçak'a birincilik ödülü olarak otomobil hediye edileceğini belirterek, şöyle dedi:

    "Öğrencilerimizi teşvik amaçlı bir otomobil vereceğiz. Erzurum ilk kez üniversiteye giriş sınavlarında birinci çıktı. Bu ilkin bizim dersanemizden oluşu FEM ailesine ayrı bir mutluluk getirdi. Erzurum'da FEM dershanesi olarak ilk 100'de 52, ilk binde 116 derece elde ettik."

    "LYS BÄ°RÄ°NCÄ°SÄ° AHMET HUKUK VE Ä°LAHÄ°YAT OKUMAK Ä°STÄ°YOR"

    Ä°slam hukukçusuÂ*babası Zeki Koçak ile birlikte kameraların karşısına geçen Ahmet Koçak, Fatih veya Galatasaray Ãœniversitelerinde hukuk okumak istediÄŸini söyledi. Hukuk Fakültesine ek olarak Ä°lahiyat Fakültesini de bitirmek arzusunda olduÄŸunu anlatan Koçak, şöyle dedi:

    "Sınava hazırlanırken dershane ve okul öğretmenleri bizi fazlasıyla motive etti. Tecrübelerini bizimle paylaştılar. Biz de onların sözünden çıkmadık ve bu başarıyı elde ettik. Verilecek araba için çok teşekkür ediyorum. Araba tabi insanı mutlu eder. Otomobil verildiği zaman ehliyet alırız. Birincilik süpriz oldu. Ama ilk 5-13 arasına girmeyi hayal ediyordum."

    Kaynak: DHA





    LYS birincisi otomobil alacak Yorumları