Öğretmenlere 'Diktatör nasıl devrilir? semineri   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 07-03-2013 (12:29)   Son Mesaj: 07-03-2013 (12:29)    Cevap: 0    Gösterim: 577  

    07-03-2013

    Öğretmenlere 'Diktatör nasıl devrilir? semineri

    Öğretmenlere 'Diktatör nasıl devrilir? semineri
    Öğretmenlere 'Diktatör nasıl devrilir? semineri

    Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminerde, eğitim programı dışına çıkılarak, diktatörü devirme planlarından, dini ve başbakanı aşağılamaya kadar propaganda içerikli konular işlendi.

    Ankara Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminerde, eğitim programı dışına çıkılarak, diktatörü devirme planlarından, dini ve başbakanı aşağılamaya kadar propaganda içerikli konular işlendi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Ferhat Esnek'in haberi

    Yenimahalle Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü ile EYUDER ( EÄŸitim Yöneticileri ve Uzmanları DerneÄŸi) iÅŸbirliÄŸinde önceki hafta düzenlenen Lider Öğretmen Projesi kapsamında, ilçede görev yapan yaklaşık 400 Â*öğretmene seminer verildi.

    BeÅŸ günlük programın ilk gününde seminer veren Prof. Dr. Ayhan Aydın, eÄŸitimde insan iliÅŸkileri, sınıf yönetimi ve Â*eÄŸitim psikolojisi konusunu iÅŸlerken seminer esnasında sık sık konu dışına çıkarak siyasi, ideolojik ve hükümeti aÅŸağılayıcı ifadeler kullandı.
    PEYGAMBERE VE ERDOÄžAN'A HAKARET

    Aydın, isim vermeden BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın konuÅŸmalarında sıkça vurgu yaptığı 'Yaratılanı seveceÄŸiz yaradan ötürü' sözlerine atıfta bulunarak 'Hem sözüm ona yaratılanı yaratandan ötürü severiz diyeceksin hem de düşmanca davranacaksın, son günlerde yaÅŸanılanlar ortada? Din tüccarlığı ve din üzerinden siyaset yapmayacaksın. Â*Kutsal kitabı oku ile baÅŸlıyor bunların ne kadar okudukları ortada' gibi ifadeler kullandı.

    Şamanizm ve Budizm propagandası da yapan Aydın, 'Bir günü bir gününe eşit olan ziyandadır' demiş birisi' diyerek de Peygamberimizin hadisiyle alay etti.
    PROBLEM ÇÖZME TEKNİKLERİ SEMİNERİNDE 'DİKTATÖR NASIL DEVRİLİR? KONUSUNU ANLATTI

    Seminerin bir diÄŸer gününde ise Prof. Dr. Selahattin Öğülmüş tarafından eÄŸitimde problem çözme teknikleri anlatıldı.Â*

    Öğülmüş de tıpkı Ayhan Aydın gibi konu dışına çıkarak, 'Bir diktatör nasıl devrilir?'i aÅŸama aÅŸama anlattı. Diktatör sözüyle birlikte seminerdeki bazı öğretmenlerin Öğülmüş'e alkışla destek vermesi de dikkat çekti. Â* Ä°ÅžTE O SEMÄ°NERDEN GÖRÃœNTÃœLER:




    Amaca varmak için şiddetin her türlüsünün kabul edilir olmasını ifade eden Prof. Öğülmüş, 'Canlı bombalar ve intihar bombacıları haklı olarak yani tek seçenekleri bu yol kaldığı için bu yola başvurur' dedi.



    Seminerde ayrıca, 'mühimmat nasıl saklanır, polisin içine nasıl sızılır? gibi konular da anlatıldı.
    Â* ferhat.esnek@haber7.com
    www.twitter.com/fesnek
    HABER 7




    Öğretmenlere 'Diktatör nasıl devrilir? semineri Yorumları