Okul öncesi eğitim için bağış yaptılar   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 03-02-2012 (12:49)   Son Mesaj: 03-02-2012 (12:49)    Cevap: 0    Gösterim: 543  

    03-02-2012

    Okul öncesi eğitim için bağış yaptılar

    Okul öncesi eğitim için bağış yaptılar
    Okul öncesi eğitim için bağış yaptılar

    Barilla çalışanları, UNICEF Türkiye Milli Komitesince yürütülen ''Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi'' projesine katkıda bulunmak için para bağışında bulundu.

    Bilkent Otel'de düzenlenen basın toplantısında bağışı kabul eden UNICEF Türkiye Milli Komitesi Başkanı Talat Halman, uluslararası bir kuruluş olarak çalışmaları çocuklar için yaptıklarını belirtti.

    Çalışmaları gönüllülerle ve bağışlarla sürdürdüklerini ifade eden Halman, ''Bağışçılarımızdan aldığımız güçle UNICEF olarak Türkiye'de eğitime önemli katkılar sağladığımıza inanıyorum. Barilla'nın, düzenlediği kampanyayla Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi projesini destekliyor olması bizim için çok önem taşıyor'' diye konuştu.

    Halman, Avrupa'daki gelişmiş ülkelere kıyasla Türkiye'deki ilköğretimin hala zayıf, anaokulu sayısının ise az olduğunu ileri sürdü.

    UNICEF Türkiye Resmi Temsilcisi Ayman Abulaban ise okul öncesi eğitimin sadece öğretimden ibaret olmadığını, aynı zamanda bir ülkenin geleceğine yapılan güçlü bir yatırım olduğunu vurguladı.

    Barilla Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Güneş Karababa da okul öncesi eğitimin önemine değinerek, Barilla Türkiye ekibi olarak toplanan bağışlarla UNICEF Türkiye Milli Komitesinin çalışmalarına katkıda bulunmak istediklerini söyledi.

    Karababa, toplanan 50 bin TL'nin yanı sıra eğitime katkılarının devam edeceğini söyledi.

    Halman, Karababa'ya bağışta bulunmalarından dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.




    Okul öncesi eğitim için bağış yaptılar Yorumları