YÖK forumda denkliği tartışıyor   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 02-15-2012 (18:52)   Son Mesaj: 02-15-2012 (18:52)    Cevap: 0    Gösterim: 758  

    02-15-2012

    YÖK forumda denkliği tartışıyor

    YÖK forumda denkliği tartışıyor
    YÖK forumda denkliği tartışıyor

    YÖK tarafından hayata geçirilen YÖK Bilgi Paylaşım Forumu'nda ''Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı''nın ardından ''Denklik'' konusu tartışmaya açıldı.

    YÖK'ün internet sitesinde oluşturduğu Yükseköğretim Kurulu Bilgi Paylaşım Forumu'nda, ''Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı''nın (ÖYP) ardından ''Denklik'' konusu tartışmaya açıldı.

    YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, yayımladığı mesajında, ''Kıymetli meslektaşlarım, sevgili öğrenciler ve forum sayfamıza değerli görüşleriyle katkı sunan üyeler, Bilgi Paylaşım Forumumuza ilk günden itibaren gösterdiğiniz yoğun ilgiyi büyük bir memnuniyetle karşıladım'' ifadelerini kullandı.

    Foruma ilgi gösteren herkese teşekkür eden Çetinsaya, şunları kaydetti:

    ''ÖYP ile ilgili görüş ve önerilerinizi forum uygulaması sayesinde düzenli olarak takip etme şansını yakaladım. Her bir görüş ve öneri ÖYP ile ilgili yapacağımız yenilik ve değişiklikler için önemli bir çıkış noktası olacak. Yakın bir zamanda gerçekleştireceğimiz çalıştaylarla da mevcut sıkıntıları daha derinlemesine tahlil edip, çözüm yollarını sizlerin de önerileri ışığında belirleme arzusundayız.

    Şu ana kadar forumda tartıştığımız ÖYP'ye sizin seçiminiz doğrultusunda 'denklik' kategorisini de ekliyoruz. Bugün itibariyle denklikle ilgili tüm öneri, fikir ve değerlendirmelerinizi bekliyoruz.''

    Çetinsaya, her biri kendi içinde önemli olan ve forumda öne çıkan diğer tüm konuları, katılımcıların tercihleri doğrultusunda tartışmaya devam edeceklerini belirtti.

    YÖK bünyesinde ilk defa oluşturulan forum, ''http://forum.yok.gov.tr'' adresinden hizmet veriyor. Herkesin kullanımına açık forumla Kurul'un program ve projeleri konusundaki görüş ve eleştiriler alınacak. Forumda tartışılacak konular yine katılımcılar tarafından belirlenebilecek.




    YÖK forumda denkliği tartışıyor Yorumları