Türkiyede basörtülü olmak zordur

[FLV]http://video.ak.facebook.com/cfs-ak-snc1/22838/4/13/101388949886274_59497.mp4[/FLV] Benzer Konular Önce “Oku” Sonra Düşün, Yoksa Zordur İşin…... Gazeteci Olmak Önce Adam Olmak Demektir - Lüzumlu - Atilla Girgin - Ana Fikri... Buzda çalım atıp, golü atmak zordur!... ...


Ağaç Şeklinde Aç11Beğeni
  • 4 gönderen alptraum
  • 1 gönderen xyzt
  • 2 gönderen emirahmedyasin
  • 2 gönderen mus'ab
  • 1 gönderen Reyyan Yolalan
  • 1 gönderen mus'ab

  1. Alt 01-07-2010, 22:38 #2
    xyzt Mesajlar: 384
    iyi bişey mi yani bu videoyu paylaşmak. can sıkmaktan başka bişy değil.böyle videolarla mağdur olanlrı yani olayın asıl kahramnalarını üzdüğünüzün farkında değilsiniz. birileri de bu zülüm gösteren videoyu izlediklerinde nasıl mutlu oluyorlardır. başlığa baktım da uyan türkiye yazıyo. türkiye uyanık. heşeyin farkında. bunalrı gündeme sık sık getirmek ancak sorunu yeniler okadar. ya da kabuk bağlayan yarayı kantır.

    açıkçası izlemekten hiç memnun olmadığım gibi de çok üzüldüm.

    Bediüzzaman26 bunu beğendi.
  2. Alt 01-07-2010, 23:32 #3
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    İnsanımız balık hafızalıdır hemen unutuverir olanları.İstanbul Üniversitesi önünde
    إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًاİnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)."Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik." ayeti altında bacılarımızın kolları kırıldı.Ve şuan yoplumun çoğu bunu unuttu evet görüntüler insanı sinirlendiriyor ama ülkemizde Irakta,Afganistanda,Filistinde ezilen erkek kardeşlerimizi izlerken bizde utanıyoruz.
    Kanaatim paylaşım yerinde biraz geniş bakmak lazım yapılanları unutma unutturma.

    mus'ab ve Bediüzzaman26 bunu beğendiler.
  3. Alt 01-08-2010, 01:28 #4
    mus'ab Mesajlar: 331
    Kardeşler şu an iş yerindeyim internet sınırlı olduğından videoyu izleyemedim ama bazı şeyleri anladım. emirahmetyasın kardeşime hak veriyorum. yunanlı yalovoya kadar. Ruslar yeşilköye kadar. ingiliz ve fransızlar yurdun her yerinde kanımızı akıttılar. genç kızlarımızın ırzına geçtiler.
    göğüslerini parçalayıp üzerine şarap dökerek eğlendiler. toplu halde insanımızı ahırlara doldurup yaktılar. hasılı en aşağılık zulüm ve işkenceleri yaptılar.
    batılılaşma uğruna bunları yapanlara komşu dedik ve unuttuk..Ama bakın görünki arab dünyasının tamamından değilde bir kısmından, osmanlıya karşı italya, fransa ve ingilizlerin oyununa gelip ayaklanan ve kan döken ama bir sonraki nesillerinin hatalarını görüp eyvah ne yapmışız demelerine ve hala osmanlıyı arar olmalarına rağmen birileri Arab düşmanlığını sürekli gündemde tutarak unutturmadıkları gibi dahada düşman milletler haline getirdiler.

    Kahramanmaraş'ta sütçü imam olyına bir bakalım: hamamdan çıkan müslüman kadınların çarşaflı olmalarından dolayı, "sadece tanımak maksadıyla" yüz kısmını açmaya çalışan fransız kafirimi daha zalim; Yoksa bu gün kızımın başını tamamen açmak isteyen ve her fırsatta kinini
    kusan sözde ilerici ve aydın olduğunu iddia eden ve kur'an da tesettür ayetini inkar eden kimliğinde dini islam yazan yerli k.........mi daha zalim???

    unutmamalıyız birileri bize bunları zaman zaman hatırlatmalı ve unutturmamalıyız.

    emirahmedyasin ve Bediüzzaman26 bunu beğendiler.
  4. Alt 04-19-2010, 02:36 #5
    Reyyan Yolalan Mesajlar: 40
    Ötekileştirme projesinde atbaşı önde gidiyor başörtüsü meselesi.Ben bu konuda bayanlardan ziyade erkeklere dem vurmak isterim.Bu meseleye sahip çıkmak noktasında mü'min erkekler eksik kalmıştır.Enver Aydemir'in vicdan-i red davasında nasıl peşpeşe sıralandıysa dava adamları ,bu sorunda da aynı hassasiyeti göstermeliler diye düşünmekteyim.Ancak görememekteyim.

    mus'ab bunu beğendi.
  5. Alt 04-19-2010, 02:55 #6
    mus'ab Mesajlar: 331
    Reyyan kardeşim size bu konuda katılmamak mümkün değil sıradan bir hak arama protestosuna bile insanları zorla götürüyoruz. zaten bizim terörle işimiz olmaz. ne yazıkki müslüman olduğunu söyleyen dava adamı olduğunu iddia eden bir çok insana şu soruyu yüzlerce sormuşumdur hangi hakkınızı ararken hakim ve savcılar tarafında sorguya çekildiniz diye!!!!!! kıvırtkan cevap vermede ve laf ebeliği yapmakta üzerimize yoktur. ALLAH!a emanet olun.

    Reyyan Yolalan bunu beğendi.
  6. Alt 05-04-2010, 00:36 #7
    Reyyan Yolalan Mesajlar: 40
    Öncelikle Rabbim razı olsun sizden.Neden mi?Bu sitede yaşayanların olduğunu hissettirdiğiniz için.

    Ülkemizin aydınları hapishanede yetişiyor efendim.Zira görüşünü adam akıllı savunan , düşüncesini açık yüreklilikle aktaran her kişi hatta er kişi hapishanelerin tozunu atıyor.
    Haklısınız...Bir çok şey zoraki , ite kaka artık.Hakeza bu isteksizlik ,ihlassızlık ,samimiyetten yoksunluk pozitif , elle tutulur sonuçlara gebe olmuyor.Doğum için sancıya ihtiyaç var.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.