Atatürk ve mason duruşu

Atatürk masonmuydu? Mason durusu ve el baglama...



  1. Alt 08-05-2009, 09:04 #1
    deli Mesajlar: 91


    Atatürk masonmuydu? Mason durusu ve el baglama


    Atatürk ve mason duruşu

    Atatürk ve mason duruşu

    evet mustafa kemalin bir çok resminde bu duruşu kullanmasının sebebi nedir? veya m.kemal gerçekten mason mudur? masonsa neden türkiyedeki locaları kapatmıştır? düşüncelerinizi öğrenmek isterimm....

    Eklenmiş Resmin önizlemesi

    • Atatürk ve mason duruşu-276983jpg
      276983.jpg
      Boyut:
      31.8 KB (Kilobyte)
      Görüntüleme:
      11436
    • Atatürk ve mason duruşu-cebxn0bm4jpg
      cebxn0bm4.jpg
      Boyut:
      101.3 KB (Kilobyte)
      Görüntüleme:
      1244
    Konu alptraum tarafından (08-24-2010 Saat 20:13 ) değiştirilmiştir. Sebep: Video düzenlenmistir
  2. Alt 08-05-2009, 09:38 #2
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Mustafa Kemal lin selanikten istanbul a sürekli masonlar ile irtibatlı olduğunu sağlam kaynaklardan öğreniyruz.Ama ben mustafa kemalin masonlarada ihanet ettiğini sadece işleri gereği onlarla iyi geçinmeye çalıştığını düşünüyorum.Nasıl ki mü minleri kullanıp yeri geldiğinde dar ağaçlarına götürttüyse masonlarıda öyle kullandı.
    Ama bir fark daha var m.kemal dünya nezdinde var olan mason gücünden çekinip bazen onlardanmış imajı vermiş bazende onlardan olmadığını kanıtlamak için derneklerini kapatmıştır.
    Hasılı m.kemla nei düğü belirsiz ihanet iiçinde bir insandı.

    Gelelim komutanlara şu günümüzde müslümanlardanda acziyet gösterip masonlara katılan sayısı hayl fazla zaten masonlara dikkat edin hepsi üst düzey bürokrasiden yada oralara gelmeye aday.Günümüzde sistem müslümanları öcü diye gösterirken nedense masonlara karışmamktadır.
    Bunuda ben yine yeryüzündeki masonların etkinliğine bağlıyorum.

    Konu kipchak tarafından (08-05-2009 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen aynı konu içinde ard arda mesaj yazmayınız
    mus'ab ve manas?yok bunu beğendiler.
  3. Alt 12-15-2009, 17:52 #3
    Bediüzzaman26 Mesajlar: 183
    Zaten Oradan Atatürk'ün Masonlarla birlikte olduğu anlaşılıyor. Masonlar müslümanlığı sevmezdi. Tabii üzüm üzüme baka baka kararır.

    mus'ab bunu beğendi.
  4. Alt 03-15-2010, 13:35 #4
    Ziyaretci
    Charums Mesajlar: n/a
    Atatürkün masonlukla yakından uzaktan alakası yoktur. Bunlar enformasyon ve istihbarat gücünü büyük ölçüde elinde tutan batılı yahudi kaynakların yaptıkları provokasyonlardır ve siz de buna alet oluyorsunuz. Bu batılı lobilerin amacı ise, cumhuriyet kurulduğundan beri Atatürkün gösterdiği yoldan ayrılmayan ve onun ilkelerini benimseyen Türk halkını, takip ettikleri önderi karalamak suretiyle sonuçta izledikleri yoldan yıldırıp, uluslararası kapitalin kucağına itmektir. Uluslararası kapital ise bu yahudi lobilerinin elindedir.Dolayısıyla Türk halkına diyorlar ki, bakın sizin lideriniz de zaten bizden di, bırakın bu ulusal bağımsız güç olma ayaklarını, gelin bütün pazarınızı bize açın, çalışmayın üretmeyin, biz size her bir şeyi sizin imal edeceğinizden de ucuza satarız her türlü ihtiyacınızı karşılarız.
    Bu lobiler haliyle Türkiyede geniş kitlelere nüfus etmek için içeriden güvenilir bir topluluğu kullanacaklardır. Bu topluluk tercihen kafası fazla çalışmayan, hür bilimsel ve mantıksal sorgulamadan yoksun bireylerden oluşmalıdır ki, sorgulamadan düşünmeden onların her dediğini yerine getirsinler. Bu topluluk ise tahmin edebileceğiniz gibi, ezber ve dogma bir eğitim metoduyla yetişen tarikat ve cemaatlerdir.
    Gelinen noktada Türkiyenin uluslararası serbest pazara açılmasında ve giderek ulusal bağımsız güç kimliğini kaybetmesinde bu tarikatçi ve cemaat kesiminin uluslararası lobilerle olan işbirliği büyük önem arzetmektedir.
    Aynı olgu sadece Türkiyede yaşanmamaktadır. Batılı lobiler, diş geçirebildikleri her ülkede ulusal cı politikaları yokeden girişimlerde bulunmakta ve halkı giderek batılı zengin şirketlerin pazarı haline getirmektedirler. Bunu yaparken izledikleri yöntemler hep aynıdır. İlk olarak direkt hedef aldıkları şey toplumun en önem verdiği ve bir nevi geniş kitleleri aynı hedef doğrultusunda (ki o hedef bağımsız güç olma hedefidir) birleştiren bir zamk görevi göreven önemli tarihi şahsiyetleri (Atatürk gibi) karalamak, değişik sıfatlar ekleyerek halkın gözünden düşürmek ve bu yolla direnci kırmaktır. Bu şekilde bütün ulusal güç olma iddiası olan ülkelerin devrimci liderleri yalan yanlış haberlerle karalanmaktadır.
    Atatürk Türk halkına yaşadığı dönemde onurlu bir kimlik kazandırmıştır. Atatürk'ün yaşadığı dönemde Türkiye bugün kü dünyada bir Almanya bir Japonya kadar önemli bir ülkeydi. Çünkü başında dünyanın takdir ettiği ve dehasına şapka çıkardığı bir lider vardı. Yaptığı icraatları herkes istediği gibi tartışabilir. Ama şu an halen geldiğimiz noktada, Avrupada medeniyetin göbeğinde, Türkleri halen fesli ve gerikafalı hayal edip te Türkiyeye gelince gördüğü manzara karşısında duduğu uçuklayanlar varsa bu Atatürk'ün dahiyane bir eseridir. Bugün batı bilim dünyasına ve kullandıkları dile araplardan daha kolay adapte olabiliyorsak, bu ileriyi görüp Türklere, Türk'ün gırtlağına en uygun latin harflerden yeni bir alfabe yaratan Atatürkün eseridir.
    Bu gibi forumlara böyle abuk sabuk yorumlar yapmadan önce, iyi bir tarih bilgisine sahip olmak gerekir. Tarihi sadece okumak marifet değildir. Tarihin yaşandığı dönemi bütün şartlarıyla göz önüne getirebilmek ve yaşananları o şartlar çerçevesinde ele almak lazım gelir. Yoksa bir nesil gelir, Çanakkalede ingiliz sömürgelerinin toplama askerleriyle ve ingiliz donanmasıyla savaştığımızı bile göz önüne almadan ingilizlere soykırım yaptık mı acaba diye şüphe içinde yaşamaya başlarız. Batı kaynaklı hiçbir haberi direkt bilgi kaynağı olarak seçmeyin. Bizim kendi kaynaklarımız her türlü olayı gayet derin bir şekilde herkesten daha iyi ve derinlemesine açıklamaya yeter. Bu topraklarda yaşanan hiçbir olayı elin amerikalısı ve ingilizi Türkten daha iyi bilemez. Gerici provokasyonlardan uzak durun. Kendinize Atatürkün ilkelerini ve bilimsel bilgi ile düşünceyi rehber edinin.

  5. Alt 03-24-2010, 18:48 #5
    Ziyaretci
    Bella Mesajlar: n/a
    Ya çok pardon ama sizin atatürkle alıp veremediğiniz ne ben anlamıyorum.Atatürk;kalp fikir ve irade adamıydı.Bu yüzden onu çekemiyo olabilirsiniz.Atatürk dinsiz flan diildi tamam mı.Eğer Atatürkün kurduğu türkiye cumhuriyetinde yaşıyorsan onu sevmek ve saygı duyman lazım.Bu ülkeyi kurtaran Atatürk'tür.Bu sebep bile onu sevilmeye değer kılıyo.Siz kimsiniz de Atatürke dil uzatabiliyosunuz.Şu an ki başbakanımız türkiyeyi satmaktan bşka bişey ypmıyo.Ama Atatürk Türkiyeyi satmadı türkiye kurdu.Bastığın her karış toprakta başta Atatürkün emeği,cesareti ve çabası sonrada şehitlerimizin asil kanı var.Bu topraklarda özgürce nefes alabiliyosan %90 ona borçlusun..

  6. Alt 03-25-2010, 02:34 #6
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Bella´isimli üyeden Alıntı
    Ya çok pardon ama sizin atatürkle alıp veremediğiniz ne ben anlamıyorum.Atatürk;kalp fikir ve irade adamıydı.Bu yüzden onu çekemiyo olabilirsiniz.Atatürk dinsiz flan diildi tamam mı.Eğer Atatürkün kurduğu türkiye cumhuriyetinde yaşıyorsan onu sevmek ve saygı duyman lazım.Bu ülkeyi kurtaran Atatürk'tür.Bu sebep bile onu sevilmeye değer kılıyo.Siz kimsiniz de Atatürke dil uzatabiliyosunuz.Şu an ki başbakanımız türkiyeyi satmaktan bşka bişey ypmıyo.Ama Atatürk Türkiyeyi satmadı türkiye kurdu.Bastığın her karış toprakta başta Atatürkün emeği,cesareti ve çabası sonrada şehitlerimizin asil kanı var.Bu topraklarda özgürce nefes alabiliyosan %90 ona borçlusun..


    Ne kadarda hamasi ve boş söylemler.Artık demir yumruklarla yönetilmiyoruz.Konjoktör ve herşey değişti sözüm ona bizlere dayatılanı sevmemizi bizden isteyenler bir taraftan da nasıl oluyorda özgür iradeden bahsediyorlar ve kendilerini özgürlükçü diye takdim ediyorlar elinsaf.

    mus'ab, manas?yok ve elscream bunu beğendiler.
  7. Alt 03-25-2010, 20:25 #7
    xyzt Mesajlar: 384
    Bella´isimli üyeden Alıntı
    Atatürk Türkiyeyi satmadı türkiye kurdu...

    türkiyeyi satamaz zaten türkiye yoktu osmanlı vardı. dolayısıyla yıkılıp yerine yeinisi kuruldu. pardon farklısı.
    tarih ktaplarına baktığımzda birçok devlet kurulmuş ,yıkılmıştır ve hatta kim tarafından yıkıldıkları da belli ve yerine hangi devletin kim tarafından kurulduğuda bellidir. osmanlı devleti kimler tarafından yıkılmıştır acaba?

  8. Alt 04-07-2010, 01:00 #8
    Ziyaretci
    Eren Mesajlar: n/a
    Atatürk ün gerçekten bunlara karıştıgına inanıosanız yazık.. Atatürk ün siyasi zekasını herkes anladı bi biz anlıyamadk .. bakın Atatürk ün masonlar tarafından öldürüldügüne işaret eden kuvvetli olgular var (kaynak : Atatürk öldü mü ? öldürüldü mü ?) yani Atatürk sadece cephede savaşmadı siyasi olarak da savaştı .. Lozan da bunu görürsünüz sonuçta mahvolmş kaynakları tükenmş bir devletiniz var bazı tavizleri vereceksiniz ama ne kadar az zararla çıkabilirsiniz ? bu sorunun cevabını Atatürk çok iyi vermiştir ve bunun sonucunda T.C. varlıgını sürdürmektedir..

    Lütfen dogru anlıyalım dogru anlatalım , biz atalarımıza sahip çıkmasak ermenisi tabi küfür eder..

  9. Alt 04-11-2010, 23:36 #9
    Ziyaretci
    mehmet234455 Mesajlar: n/a
    atatürkün mason oldugu localarına üye nosu kayıt numarası bile mevcuttur tarstısmaya gerek yok kendisi ayasofya camisini müzeye cevirmistir müslümanları hayal kırıklıgna ugratmıstır müslüman olsaydı bunu yaparmıydı

  10. Alt 04-12-2010, 17:28 #10
    mus'ab Mesajlar: 331
    03/15/2010 saat:13, 35 te yazan ziyaretci hiç kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ve ben 1982 yılında cuntanın koyduğu hiç bir yasaya saygı duymuyorum. faşizan bir idere olduğundan zoraki kabulleniyorum. m. kemali de sevmek zorunda değilim insanın gönlünün dümeni elinde olsa istediği yöne çevirir lakin bu öyle değil.
    benim peygamberime hakaret eden kim olursa olsun yaptığı adiliğin ve alçaklığın karşılığında cevabını alacaktır bu, m. Kemalde olsa.
    sonra M kemal sanki yalnız başına savaşmış gibi ne o öyle dayılanmalar ve yalakalıklar onlarca kahraman komutanlarımız vardı niye onları hiç anmıyorsunuz. işte bu yüzden sizin sevdiklerinizi bizler sevemiyoruz. Bizim sevdiklerimizide sizler: ama biz sizlere sevmek ve saygı duymak zorundasınız diye bir dayatmada bulunmuyoruz.

    Niye biliyormusunuz: baskıcı ve zulmedici zalimlerin yeri ancak cehennem çukurlarından bir çukurdurda ondan.

    ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM.......................

    emirahmedyasin, manas?yok ve elscream bunu beğendiler.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.