Atatürk ve mason duruşu

sitenin ismi muhakeme ancak kendi içindeki muhakemeyi çözememiş insanların, konular hakkında kendi yorumunu ortaya koyamayacak kadar yeteneksiz düşüncelerin iktidar uşaklığı, ve dini bildiğini iddia edip müslüman olduğunu söyleyen bir insanın ...


Ağaç Şeklinde Aç23Beğeni

  1. Alt 12-06-2010, 02:29 #41
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    sitenin ismi muhakeme ancak kendi içindeki muhakemeyi çözememiş insanların, konular hakkında kendi yorumunu ortaya koyamayacak kadar yeteneksiz düşüncelerin iktidar uşaklığı, ve dini bildiğini iddia edip müslüman olduğunu söyleyen bir insanın imanını sorgulama cürretini kendinde bulan aciziyet timsali beyinleri hayretle okudum.
    "sen kimsin ey aciz kul kimsin ki mümin bilinen bir başka kulun niyetini sorgularsın, kimin neye inandığını MUHAKEME etmek biz aciz kulların ne haddine, tövbe haşa kendinde tanrısal bir kudret mi görürsünde sabah ezanıyla taruza geçen ordunun komutanına dinsiz dersin" geçmişte yaşamış tarihsel kişilerin inancını sorgulamaktansa kendi inancımızı sorgulayalım biraz. çalıp çırpan adamlara peygamber diyen şahısları sorgulayalım dünümüzü değilde bugünümüzü sorgulayalım biraz. Allah diyip milleti soyanları Allah ıslah etsin inşallah.

  2. Alt 12-29-2010, 17:57 #42
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    Evet ne yazık ki burda Atatürk'ü yermeye çalışarak kendi yerin dibine giren ve kendini dindar olarak adlandıran ve dinden bihaber Allah'ın kulları... Allah'u Teala'nın yaratıklarına hakaret haddini kendinizde gördüğünüzden dolayı esas sizler girersiniz inşaAllah cehennem çukurlarına. Sizler Cenab_ı Allah'ın ne kitabını okumuş ne de peygamberimiz A.S.'ın sözlerini dinlemişler. Onlar Yaradan'ın buyurduğu ve peygamberimizin duyurduğu "kendini Müslüman sanan, oysa Müslümanlığa en büyük zararı veren ve kendilerini Ahirzamanın deccalleri sananların oyunlarına gelen zavallılardır. Ne yazık ki onların yerleri cehennem çukurlarında birer odun olmaktan öteye geçemez. Bu güne kadar laf ettiğiniz o ecdadın yaptıklarının ve feda ettiklerinin milyonda biri kadar biriş yapmış olsanız da onunla övünebilseniz. Sizler gerçek inanların tırnağının kiri bile olamayan aciz insanlarsınız. Yazıklar olsun size ve size bu sözleri söyleme imkanı verenlere.
    Allah Birdir ve ülkesi için savaşanlar birer şehittir...

  3. Alt 12-30-2010, 11:40 #43
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    demek ADITÜRK dine karşı değilmiş! demek peygambere efendimize hakaret etmemiş! demek ALLAH'ı inkar etmemiş!... MAdem belge istiyorsunuz açın o xxxx herifin "medeni bilgiler" eserini okuyun. kendi el yazısıyla dinimize, peygamberimize nasıl hakaret ettiğini görün. sonra yok adımız josef olacakmış, bilmem neymiş zırvalarını söylemeyin. Peygamber efendimiz için: "ahlaksız herif, Kur'anı kendi uydurdu.." vb. ifadeler kullanan bir kafiri müslüman göstermeye hatta olmasa bile müslüman dostu göstermeye çalışanlar ya aldanmışlar yada aldatıyorlar. Birgün gelecek siz de anlayacaksınız kimin ne olduğunu!

  4. Alt 01-04-2011, 21:32 #44
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a

  5. Alt 01-11-2011, 14:27 #45
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    şimdide atatürk mason söylentilerini çalkalandırıyorlar arkadaşlar bu oyunlara gelmeyin bizleri atalarımızdan dinimizden soğutmak isteyen yabancı ülkelerin oyunlarıdır lütfen inanmayın bu söylentilere efenim eli orasındaysa nolmuş ? siz icrate bakın TÜRKİYE yi kuran büyük komutan hakkında böyle konuşmayın! çok işe yaramak istiyorsanız önce Önderin arkasından Kuranı Kerim okuyun sonra bu ülkenin yükselmesi için uğraşın..

  6. Alt 02-04-2011, 00:12 #46
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    Arkadaslar.. Cogu fotograflarda oyle durmasi tesaduf degil bence.. Ben bir video izlemistim mustafa kemal soyle diyordu : " zafer gokten inme kitaplarla gelmez" adam resmen inkar ediyor.. Saygim vardir o adama ama ataturkten once ALLAH ' im var benim ve bazi arkadaslar diyorki bu ulkeyi o kurtardi. Peki tek basinami kurtardi bu ulkeyi?? Milyonlarca sehidimiz o savaslarda can verdi bu ulke icin.. Hangisi hatirlaniyor okadar milyon insandan??

  7. Alt 02-05-2011, 13:42 #47
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    müslüman değil dediğiniz adam. peygamber efendimizin mezarını talan edilmekten kurtardı.
    müslüman değil dediğiniz adam. kuran-ı kerimi türkçeye çevirip hepinizin okumasını sağladı.
    müslüman değil dediğiniz adam. tbmm yi cuma ezanıyla açtı.
    o müslüman değil dediğiniz adam olmasaydı ne şimdi siz müslümandınız nede burada özgürce yaşıyordunuz

  8. Alt 02-27-2011, 13:14 #48
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    arkadaşlarrr herşey açık ve ortada diilmidir.pek çok videolar izledim atatürk resmen "siz gökten inen bi kitabamı inanacaksınız"diye haykırıyo internete girin pek çok videolar var araştırın... atatürkün bi duruşu vardır hep aynıı baksanızaa anlayın artık bizz osmanlı türk milletii kandırıldıkkkkkkkkkkk

  9. Alt 03-13-2011, 03:18 #49
    Ziyaretci
    merttuncer Mesajlar: n/a
    Tayyip bile Ataturk'un ne buyuk adam oldugunu anladi. Geri kalmis devletlerin liderleri anayasaya dini sokar ve bircok dunyevi sorun varken milleti cennete hazirlamaya calisir gorunup milyar dolarlari cukkalar. Ancak turkiyenin siyasetini sekillendirirken Ataturku dogru anlamak ve onun yolundan gitmek, ister dinci ol ister laik en buyuk elzemdir. Cunku bu topraklar uzerinde 100lerce yillik planlar cizilmistir ve ancak denge politikasi uygulayarak(ataturk politikalari) bu planlar bertaraf edilebilir yada gecirtirilebilir. Dinsel sistemin kesinlikle somuruyu bertaraf ettigi savunulamaz.(Bkz. sudi arabistan ve ortadogu). Masonlara gelirsek, Roma imp. yikildigindan beri dunyadaki en kuvvetli ve koklu orgutlenmeler mason orgutlenmeleridir. Fransiz devriminin gerceklesip, dunyanin yuzde 90ininin sekuler sisteme gecirilmesinden ise bunu anlayabiliriz. 3 tane kitabi olan populer dinlerin masonlar tarafindan yaratildigi saglam kaynaklarla destekleniyor. Peygamberimiz Hz. Muhammed ise soyunun İbrahim oğlu ismaile dayandığını bizzat kendisi dile getirmistir. yani anlayacaginiz Hz. muhammed yuzde yuz yahudidir. Allah vardir. mezapotamyaya ve ortaasyaya yuzlerce peygamber gondermistir. Ancak Demirci ustasi duvar iscileri tarikati mensubu musanin, yahudi irkcisi Isa'nin ve bir yahudi cocugu olan Muhammed'in temsilciliklerini yaptiklari dinlerin allah tarafindan indirildigi, Ataturk'un mason ve allahsiz oldugu iddialari kadar muammadir. Yasadigimiz dunyada tarihi bilgiler biz rasyonelist insanlardan o kadar gizleniyorki, gercegi anlamamiz icin ilk su 3 dininin liderlerinin soylarinin ve mensubu olduklari orgutler veya tarikatlarin hakkinda vatikanin arsivlerinin afise edilip insanlara anlatilmasi gerekiyor. Hz. Platonun dedigi gibi gerceklik bu dunyada degildir. Gerceklik farkli bir boyuttadir. Biz ne kadar gercegin pesinden kossakda buna ulasamayacagiz. Sanirim bazi gercekleri eger oldukten sonra yasam varsa anlayabilecegiz. o yuzden cenenizi yorup, burada dindar, milliyetci kesilip, birbirinizle kavga etmeyiniz. Cunku bir mutabakata ulasamayacaksiniz. bence tek gerceklik hepimizin tarih boyu kandirildigi ve yalan bir dunyada yasadigimiz... iyi geceler

  10. Alt 03-13-2011, 19:07 #50
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    madem o kadar müslümandı neden iskilipli atıf hocayı takke takıo die idam ettirdi? bunu cevaplayın ondan sonra

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.