Atatürk ve mason duruşu

ismet Paşa bile Atatürk için ; iyi bir siyasetçi demiştir.Hiçbir kaynakta göremezsiniz ki askeri kabiliyetinden övgüyle bahsetsin.Keza yaptığı siyaset ise , sonuç itibariyle zoraki dayatmadan ibaret.Ha rejim değişikliği olur amenna...Ama ...



  1. Alt 04-19-2010, 01:24 #11
    Reyyan Yolalan Mesajlar: 40
    ismet Paşa bile Atatürk için ; iyi bir siyasetçi demiştir.Hiçbir kaynakta göremezsiniz ki askeri kabiliyetinden övgüyle bahsetsin.Keza yaptığı siyaset ise , sonuç itibariyle zoraki dayatmadan ibaret.Ha rejim değişikliği olur amenna...Ama nasıl olur , bu kadar da sinsice olur mu ?İpler bir kişinin elinde.Bu kadar benci zihniyet ,bu kadar yozlaştırma...çok acı...İyi bir siyasetçi mi?Tabi.

    Sonuna kadar.Min şerrin siyaset.Min şerrin cumhuriyet.

    mus'ab bunu beğendi.
  2. Alt 04-19-2010, 01:41 #12
    mus'ab Mesajlar: 331
    Türkiyemizin 80 yıllık geçmişine bir bakın Allah aşkına, en büyük HIRSIZLAR, en büyük DOLANDIRICILAR, otel odalarında ve fuhuş hanelerde basılan en büyük AHLAKSIZLAR, enbüyük DİNSİZ ve DİN DÜŞMANLARI, EN BÜYÜK VATAN HAİNLERİ, kendi Tarihine düşman olan en büyük AHMAK, vs vs vs bu ihanet çetelerinin kullandığı bir tek şey var oda m kemal türkiyede atatürkçülüğü kaldırın göreceksiniz: Ne terör, ne devleti dolandıran namussuzlar, ne yetim hakkı yiyen çeteler, ne uyuşturucu şebekesi, ne kadın ticareti, ne ergenekon namussuzları, ne ADD adını kullanarak hıristiyan misyonerleri, ne bu ülkenin insanını: Sağcı solcu, kürt türk, Alevi sünni diye ayıran yobaz bağnaz ve ırkçı, hasılı tüm kötülüklerin kaynağı bakın kuruyormu kurumuyormu?

    Konu mus'ab tarafından (04-19-2010 Saat 01:44 ) değiştirilmiştir.
    Reyyan Yolalan bunu beğendi.
  3. Alt 04-19-2010, 01:46 #13
    Reyyan Yolalan Mesajlar: 40
    Milliyetçi ,Laik ,Kemalist zihniyet kendini hep ne ile aklamıştır..Ettikleri zulümü sosyalist Ataürkçü kisvesi altında saklamış ve tertemiz ak pak sunmuştur Millete.Görüşleri ne olursa olsun,binlerce insan bu kisve altında neler yaşamıştır hakeza hala yaşamaktadır.

    Körelesi zihniyet..Kahrolası...

    Nur tamamlanacaktır...

    el_feta, mus'ab ve manas?yok bunu beğendiler.
  4. Alt 04-19-2010, 01:49 #14
    mus'ab Mesajlar: 331
    Kafirler istemesede!!!!!!!!

  5. Alt 04-19-2010, 01:50 #15
    Reyyan Yolalan Mesajlar: 40
    sadakte ve bi'l hakk-ı natakte...efendim..

    haklısınız.

    el_feta bunu beğendi.
  6. Alt 05-13-2010, 11:34 #16
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    Arkadaşım ben bu zihniyeti anlamıyorum. Tamam şuan beni de bazı ikilemlerde kalmam bu siteye taşıdı. Ama bu asla Atatürk'ün Orhan Gazi'lerden bize miras kalan, Fatihler, Yavuzlar, Selimler yetiştirmiş Teşkilat-ı Mahsusa tarafından yetiştirilen devlet adamı olduğu gerçeğini değiştirmez. Zira atalarımız yani sizin de atalarınız onun kurduğu bir ordu nezninde canlarını bir vatana kurban etmişlerdir. Nitekim Osmanlı'nın tek varisi bizler değildik. Ermenistan, Makedonya, Libya, Arnavutluk ve hatta AB üyesi Yunanistan... Bu gün ki hallerine bir bakın! Onların en az biz kadar iyi olamamalarının sebebi dolaylı olarak TÜRK olamamaktır. Şunu demek istiyorum ki bizim gibi bir lidere ve teşkilata sahip olamamaktır.

    Ha şu var! Atatürk bir peygamber değildi. Sen ben gibi insani bünyesel bir reaksiyona sahip kişilik değildi. Kimsenin ondan bir mucize beklemesi mümkün değildi. Yeni bir devlette kurmak o kadar kolay değildi; hele de 10 yıl boyunca savaşın birfiil içerisinde olan yorgun ve fakir bir milletle. Yine imkansıza yakın olan oldu. Bu devlet kurulurken de bazı imtiyazlar verilmek zorundaydı. Kerkük, Musul'un "geri alınmak üzere" verilmesi gibi. Nitekim YY ın en mason adamı Atatürk'ün silah arkadaşıydı ve icraatlerinden dolayı o şahıs tarafından öldürülmüştü.

    Şimdi size şunu soruyorum! Kaç devlet kurdunuz? Kaç devlet adamıyla 2 kelam ettiniz? Kaç kitap okudunuz? Hangi kaynakları araştırdınız? Kısacası neye göre konuşuyorsunuz? Şundan eminim ki ozaman ki sizin kafanızda ki insanları yanıltmak ya da daha farklı bir amaçla bu duruşu sergilemiştir. Ne var ki bugün sizin adlarınızın john, josef ya da cristina olmasının önünde tüm benliğiyle duran bir lidere olan şükranınızı ödemek zorundasınız.

  7. Alt 05-15-2010, 14:35 #17
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Misafir´isimli üyeden Alıntı
    Ne var ki bugün sizin adlarınızın john, josef ya da cristina olmasının önünde tüm benliğiyle duran bir lidere olan şükranınızı ödemek zorundasınız.



    Bu konular üzerinde çok yazdık çizdik işkembe-i kübra dan yazmadık.Hasılı uzatmadan şu yukarıdaki papağan misali sürekli tekrarlanan ve ölümü gösterip sıtmaya razı eder tavrı bırakın.

    Reyyan Yolalan bunu beğendi.
  8. Alt 05-16-2010, 03:33 #18
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    atatürk olmasa bugün türkiye üzerinden ortadoğuya giden avrupalılar müslümanlığı yok etcekti. bu gün müslümanlık varsa atatürk sayesinde var. yatın kalkın bi allaha bi peygamberimize bide atatürke dua edin

  9. Alt 05-16-2010, 21:49 #19
    mus'ab Mesajlar: 331
    Bu gün müslümanlık varsa atatürk sayesinde var mışşş. Son zamanlarda hiç bu kadar gülmemiştim.

  10. Alt 05-17-2010, 21:53 #20
    Reyyan Yolalan Mesajlar: 40
    O zamanlar yani Milli Mücadele döneminde Müslümanlık sadece Osmanlı'da mı vardı...ki Mustafa Kemal olmasaydı yok edilecekti yargısına varıyorsunuz.Hakeza bu söyleme zerre katılmamakla
    beraber bu durumu da göz ardı etmemenizi rica ediyorum.Atatürk Müslümanlığı kurtarmış bizlere armağan etmiş değildir.Yada varsa buna dair bir ispatınız buyrun tartışalım.

    Konu Reyyan Yolalan tarafından (05-17-2010 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.