Türkleşmek,İslamlaşmak,muhassırlaşmak...

Selam mü minlerin üzerine olsun.Selatusselam habibi Muhammed aleyhisselam üzerine olsun. Üç temel tek sapıklığın temeli şu kelmelerle başlamıştı; Türkleşmek islamlaşmak muhassırlaşmak sanki bunlar kutlu bir yolculuğun kendilerince başlangıcıydı. Bu kutlu ...


Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 2 gönderen emirahmedyasin
  • 2 gönderen Unnecessary

  1. Alt 08-01-2009, 14:39 #1
    emirahmedyasin Mesajlar: 1.121
    Selam mü minlerin üzerine olsun.Selatusselam habibi Muhammed aleyhisselam üzerine olsun.
    Üç temel tek sapıklığın temeli şu kelmelerle başlamıştı; Türkleşmek islamlaşmak muhassırlaşmak sanki bunlar kutlu bir yolculuğun kendilerince başlangıcıydı.
    Bu kutlu yolculuğun temeli kendisi aslen kürt olan Ziya Gökalp tir. Ziya gökalp tam anlaşılamayan bir ruh hali ile toplumun içindeki fitne kazanını biraz daha karıştırmış ve altına gerekli odunları taşımıştır.
    Ona göre ülkenin yada diğer coğrafyaların gelişmesinin tek yolu Türkleşmeleri, İslamı kabul etmeleri ve bunların etkisi ile muhassırlaşmalarıdır.Hani içmizden bazıları ne var bunda diyebilirler.Ne güzel işte İslam da var içinde diyebilirler.
    Ama ilk dikkat etmemiz gereken bir insanın Türkleşmesi şartı aranıyor islam daha sonra yani olmasada olur.
    Bu sapık ideoloji kendisi aslen türk olmayan sapık bir yazar tarafından o günkü kaynayan Anandolu kazanına boca ediliyor.Toplum buna göre şekillendirilmeye çalışılıyor mü min halk yığınları bastırılıyor insanlara yapılmayan zulum bırakılmıyordu.Ve toplum tükleştiriliyor sözde islamlaştırılıyordu.
    Kanayan yara orta doğuya bir şeyler yetmiyormuş gibi asabiyet ve milliyetçilik morfini aşılanıyordu.
    Bizde bunlar olurken altımızda Arapların bir kısmıda bizde araplaşıyoruz islamlaşıyoruz ve gelişiyoruz naraları ile oyuna düşüyorlardı.Dünya sanki bir afyonun elinde serkeş ve kontrolsüz duruma düşüyordu.
    M.Kemal in fikir babalarından olan Ziya gökalp bu tarihe adını sapıklığı ile kazıtıyordu.Aşağlık piskolojisine kapılmış toplumlar itaate zorlanıyor itaat etmeyenler ettirilmeye çalışılıyordu.
    Sonuç olarak ruhu bedeni ve elbisesi çalınmış çıplak nesiller hızla yetişiyor ve bizi kendi necasetimizde boğmak için hızla ilerliyorlar...
    selam ve dua ile...
    emirahmedyasin.

    Unnecessary ve Bediüzzaman26 bunu beğendiler.
  2. Alt 08-01-2009, 15:59 #2
    Unnecessary Mesajlar: 726
    Bu kutlu yolculuğun temeli kendisi aslen kürt olan Ziya Gökalp tir. Ziya gökalp tam anlaşılamayan bir ruh hali ile toplumun içindeki fitne kazanını biraz daha karıştırmış ve altına gerekli odunları taşımıştır.
    kesinlikle doğru Allah razı olsun kalemine sağlık

    emirahmedyasin ve Bediüzzaman26 bunu beğendiler.
  3. Alt 12-15-2009, 18:49 #3
    Bediüzzaman26 Mesajlar: 183
    İlk başta önemli olan müslüman olmak... Sonra da hangi ülkede olduğun önemli.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.