Genç kıza gelinlik giydirip fişini çektiler   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 09-21-2013 (16:26)   Son Mesaj: 09-21-2013 (16:26)    Cevap: 0    Gösterim: 596  

    09-21-2013

    Genç kıza gelinlik giydirip fişini çektiler

    Genç kıza gelinlik giydirip fişini çektiler
    Genç kıza gelinlik giydirip fişini çektiler

    Çin'de hastalanıp komaya giren ve kurtulma ümidi olmayan nişanlı genç kız için dünyanın en acı düğünü yapıldı.Genç kıza yatağında gelinlik giydirildi, nişanlısı ve ailesi odayı süsledi, damat hazır bulundu ve fişi çekildi.

    Çin'de hastalanıp komaya giren ve kurtulma ümidi olmayan nişanlı genç kız için dünyanın en acı düğünü yapıldı.Genç kıza yatağında gelinlik giydirildi, nişanlısı ve ailesi odayı süsledi, damat hazır bulundu ve fişi çekildi. GALERİ İÇİN TIKLAYIN Çin'in Guangdong eyaletinde 21 yaşında tanışıp nişanlandığı sevgilisi Lu Lai ile evlenme hayalleri kuran He Jingjing, düğünden hemen önce rahatsızlanarak komaya girdi.

    Beyni hasar gören talihsiz kadın, tam iki yıl komada kaldı. Yaşam destek ünitesine bağlı olarak yaşatılan kadından ümit kesilince, gelinlik giydirildi, yatağının başında bir düğün töreni düzenlendi, sonra da gözyaşları içinde yaşam desteği sonlandırıldı.

    NİŞANLISININ İSTEDİĞİ GİBİ DÜĞÜN YAPTI

    Ailesi, düğünden sonra yapılan bir ameliyatla kadının organlarının alındığını ve ihtiyaç sahiplerine bağışlandığını söyledi. Nişanlısı Lai, "Hep özel bir düğün istemiştik. O yüzden para biriktirmek için fazla mesai yapıyorduk. He, hayalimizdeki düğünü gerçekleştirmek için hastalandı. Ben ona istediği gibi bir düğün yaptım"[/B] dedi.





    Genç kıza gelinlik giydirip fişini çektiler Yorumları