Mısırlı öğrencilerin üzerine ateş açtılar   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 09-16-2013 (16:30)   Son Mesaj: 09-16-2013 (16:30)    Cevap: 0    Gösterim: 547  

    09-16-2013

    Mısırlı öğrencilerin üzerine ateş açtılar

    Mısırlı öğrencilerin üzerine ateş açtılar
    Mısırlı öğrencilerin üzerine ateş açtılar

    Kahire'de darbe karşıtı gösteri düzenleyen öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı önünde polisin sert müdahalesine hedef oldu. Bakanlık önünde toplanan öğrencilerin üzerine ateş açıldı.

    Kahire'de darbe karşıtı gösteri düzenleyen öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı önünde polisin sert müdahalesine hedef oldu. Bakanlık önünde toplanan öğrencilerin üzerine ateş açıldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Aralarında kız öğrencilerinin de bulunduğu kalabalık bir öğrenci grubu, Milli Eğitim Bakanlığı önünde gerçekleştirdikleri gösteri sırasında güvenlik güçlerinin ateşin maruz kaldı.

    Darbeyi barışçıl bir şekilde protesto etmek isteyen gençler, polisin sert müdahalesi sonrası öfkelendi. Kendisini çeken kameraya doğru açıklama yapan gençler, polisin kız öğrencileri bile yakalayıp dövdüğünü, kendilerinin sadece barışçıl bir şekilde gösteri yapmakta olduğunu söyledi.

    Güvenlik güçlerinin ateş açtığını farkeden kalabalık ise büyük bir paniğe kapıldı ve kaçmaya başladı. İnternete yüklenen görüntülerde zırhlı bir araçtan elindeki pompalı tüfekle ateş açan askerin yaşattığı panik açık bir şekilde görülüyor.



    Kaynak: Haber7





    Mısırlı öğrencilerin üzerine ateş açtılar Yorumları