Hamaney: ABD müdahaleden zarar görür   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 09-05-2013 (16:29)   Son Mesaj: 09-05-2013 (16:29)    Cevap: 0    Gösterim: 523  

    09-05-2013

    Hamaney: ABD müdahaleden zarar görür

    Hamaney: ABD müdahaleden zarar görür
    Hamaney: ABD müdahaleden zarar görür

    İran'ın ruhani lideri Ayetullah Ali Hamaney, Amerikan yönetimini Suriye'ye askeri müdahale için kimyasal silah iddialarını bahane ettiğini söyledi.

    İran'ın ruhani lideri Ayetullah Ali Hamaney, Amerikan yönetimini Suriye'ye askeri müdahale için kimyasal silah iddialarını bahane ettiğini söyledi. Bilgeler Meclisi toplantısında konuşan Hamaney, "Amerika, Suriye'de bir hata yaptı ve kesinlikle zarar görecek." dedi.

    Aynı toplantıda konuşan Kudüs Ordusu Komutanı General Kasım Süleymani ise Suriye yönetimini ve milletini sonuna kadar destekleyeceklerini söyledi. General Süleymani, ABD'nin başını çektiği batılı güçlerin amacının Mısır'a demokrasi getirmek veya Suriye'de insan haklarını düzeltmek olmadığını öne sürdü. ABD'nin asıl amacının bölgede istemediği ‘direniş eksenini' kırmak olduğunu ileri süren İranlı general, "Ancak İran, sonuna kadar Suriye milletini ve devletini destekleyecektir." dedi.

    Kaynak: CİHAN





    Hamaney: ABD müdahaleden zarar görür Yorumları