İsrail Televizyonu: 'Eline sağlık Sisi'   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 09-03-2013 (16:28)   Son Mesaj: 09-03-2013 (16:28)    Cevap: 0    Gösterim: 537  

    09-03-2013

    İsrail Televizyonu: 'Eline sağlık Sisi'

    İsrail Televizyonu: 'Eline sağlık Sisi'
    İsrail Televizyonu: 'Eline sağlık Sisi'

    Mısır'da darbecilerin Gazze sınırına yönelik ambargosu İsrail'de büyük yankı buldu. Bir İsrail kanalı, ambargo sonrası 'Eline sağlık' adlı Arapça bir şarkı yayınlayarak memnuniyetini dile getirdi.

    Mısır'da darbecilerin Gazze sınırına yönelik ambargosu İsrail'de büyük yankı buldu. Bir İsrail kanalı, ambargo sonrası 'Eline sağlık' adlı Arapça bir şarkı yayınlayarak memnuniyetini dile getirdi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN 3 Temmuz'daki darbenin ardından Sisi yönetimi ilk olarak Refah sınırını kapattı hemen sonrasında sınırdaki tünelleri kapattı. Bir ay içinde 230 milyon dolar zarar eden Gazze ekonomosi son darbeyi önceki gün aldı. Mısır yönetimi Refah sınırındaki evleri yıkarak tampon bölge oluşturdu.

    Böylece Gazze'nin dünyaya açılan tek kapısı sonuna kadar kapatılmış oldu. Gazze'deki Filistinliler Mısır'daki darbe yönetimine sert tepki gösterirken cuntacıların tampon bölge kararı İsrail'de sevinçle karşılandı. İsrailliler, Mısır yönetimini tebrik ederek, Gazze'ye yönelik ambargodan duydukları memnuniyeti ifade etti. Bir İsrail televizyonlarında Sisi için Arapça "eline sağlık" şarkılarının yer aldığı video klip yayınlandı.



    Kaynak: Haber7





    İsrail Televizyonu: 'Eline sağlık Sisi' Yorumları