Suriye'de çocuklar açlıktan ölüyor   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 09-01-2013 (13:32)   Son Mesaj: 09-01-2013 (13:32)    Cevap: 0    Gösterim: 502  

    09-01-2013

    Suriye'de çocuklar açlıktan ölüyor

    Suriye'de çocuklar açlıktan ölüyor
    Suriye'de çocuklar açlıktan ölüyor

    3 yıldır savaşın dinmediği Suriye'de trajedi de bitmiyor. Suriyeli çocuklar, yiyecek bulamadığı için açlıktan ölüyor. İşte o dehşet görüntüleri.

    3 yıldır savaşın dinmediği Suriye'de trajedi de bitmiyor. Suriyeli çocuklar, yiyecek bulamadığı için açlıktan ölüyor. İşte o dehşet görüntüleri. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Abdurrahman KOÇ'un haberi

    Suriye'de dün Deyrz'Zor ve Der'a da katliam vardı. Geçtiğimiz haftalarda kimyasal katliam yaptığı kanıtlanan Esed güçleri tarafından yapılan bombardımanda 1400 kişi hayatını kaybetmişti.

    Bu vahşet sonrası tüm dünya ayağa kalkmış, dünya ülkelerinden peş peşe kınamalar gelmişti. Amerika Birleşik Devletler ise kimyasal silah kullanımı karşısında harekete geçmişti. Ancak her şeye rağmen Suriye'den vahşet görüntüleri gelmeye devam ediyor.

    Şam'dan gelen görüntülerde ayrı hastanelerde yatan iki çocuğun aşırı zayıf görüntüleri izleyenleri dehşete düşürüyor. Zayıflıktan kemikleri fırlayan çocukların bu şekilde ölüme terk edildiğini gören doktorlar, yaşanan trajedi anını görüntüleyen kameraya doğru isyan çağrılarında bulunuyor.

    Öte yandan Suriye'de dün Esed güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 11'i çocuk 3'ü kadın 46 kişi hayatını kaybetti.



    Kaynak: Haber7





    Suriye'de çocuklar açlıktan ölüyor Yorumları