Polisi cadde ortasında böyle öldürdüler!   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 08-31-2013 (14:34)   Son Mesaj: 08-31-2013 (14:34)    Cevap: 0    Gösterim: 531  

    08-31-2013

    Polisi cadde ortasında böyle öldürdüler!

    Polisi cadde ortasında böyle öldürdüler!
    Polisi cadde ortasında böyle öldürdüler!

    Orta Amerika ülkesi Honduras'ta bir trafik polisi, durduğu şüpheli şahısların silahlı saldırısı sonucu öldürüldü. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

    Orta Amerika ülkesi Honduras'ta bir trafik polisi, durduğu şüpheli şahısların silahlı saldırısı sonucu öldürüldü. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Olay, 7 Ağustos'ta başkent Tegucigalpa'da, trafiğin en yoğun olduğu merkez bulvarı üzerinde meydana geldi. İlk kez dün ortaya çıkan görüntülerde, üzerinde iki kişi bulunan bir motosikletin kırmızı ışıkta durduğu görülüyor. Honduras'ta 15 Haziran 2012'den bu yana bazı motosiklet modellerinde iki kişinin seyahat etmesi yasak.

    Yasağı uygulamak isteyen polis memuru Joaquin Santos Arita (40), motosikletin yanına gelerek şahıslardan belgelerini göstermelerini istiyor. Arita, iki şüpheliyi de araçtan indiriyor. Ancak tam bu sırada şahıslardan birisi silahını çıkarıp polise ateş ediyor ve arbede yaşanıyor. Trafikteki diğer insanların şaşkın bakışları arasında yere düşen yaralı polis memuru, diğer şüpheli şahıs tarafından kafasından vurularak öldürülüyor.

    Polis yetkilileri, hızla olay yerinden kaçan iki saldırganın dakikalar sonra yakalandığını, şahıslardan birisinin ağır yaralı olarak ele geçirildiğini ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiğini açıkladı. Diğer zanlı ise gözaltına alındı.





    Polisi cadde ortasında böyle öldürdüler! Yorumları