İşte Esed'in ABD'ye karşı gizli silahı!   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 08-30-2013 (14:38)   Son Mesaj: 08-30-2013 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    08-30-2013

    İşte Esed'in ABD'ye karşı gizli silahı!

    İşte Esed'in ABD'ye karşı gizli silahı!
    İşte Esed'in ABD'ye karşı gizli silahı!

    Suriyeli bir ordu yetkilisi İngiliz Guardian gazetesine verdiği röportajda ABD'ye karşı kullanılacak gizli silahlarını açıkladı.

    Suriyeli bir ordu yetkilisi İngiliz Guardian gazetesine verdiği röportajda ABD'ye karşı kullanılacak gizli silahlarını açıkladı. İsmi güvenlik sebebiyle gizli tutulan askeri kaynak, Suriyeli 8 bin pilotun 'kamikaze' olmaya hazır olduğunu belirtti.

    Şu anda 13 pilotun 'kamikaze' olmak için gönüllü olduğu ve bunun için bir belge imzaladığını açıklayan asker, 'eğer uçaksavarlarımız Amerikan ve İngiliz uçaklarını vurmakta başarısız olursa, kendi uçaklarını korkusuzca onların uçaklarına çarptırıp şehit olmaya hazır pilotlarımız var' ifadelerini kullanırken Hizbullah ve İran'ın da kendilerine yardımcı olacağını kaydetti.

    Suriye'ye müdahale an meselesi Gönüllüler Koalisyonu, Esed'i cezalandırma operasyonu için bütün hazırlıkları tamamladı. Obama'nın emri bekleniyor. BM Raporu çıkar çıkmaz Obama 'vur' emrini verecek.





    İşte Esed'in ABD'ye karşı gizli silahı! Yorumları