Rus lider Putin o tabloyu tutuklattı   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 08-29-2013 (13:33)   Son Mesaj: 08-29-2013 (13:33)    Cevap: 0    Gösterim: 555  

    08-29-2013

    Rus lider Putin o tabloyu tutuklattı

    Rus lider Putin o tabloyu tutuklattı
    Rus lider Putin o tabloyu tutuklattı

    Putin ve Medvedev'in kadın kıyafetleri içerisindeki resimlerine polis el koydu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ise iç çamaşırı görselli çizilen resmi için galeriyi bastığı iddia edildi.

    Putin ve Medvedev'in kadın kıyafetleri içerisindeki resimlerine polis el koydu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ise iç çamaşırı görselli çizilen resmi için galeriyi bastığı iddia edildi. Rus polisi, galeride sergilenen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kadın kıyafeti ve Başbakan Dmitry Medvedev'in kadın iç çamaşırı içinde çizildiği resme, el koydu.

    LİDERLER SERGİSİ YASAL OLMADIĞINDAN KAPATILDI

    Galeri çalışanlarından alınan bilgiye göre Putin ve Medvedev'in kadın kıyafetleri içerisindeki resmine el koyan polis ekipleri ayrıca Rusya Ortodoks Kilisesi liderinin göğsünün dövmelerle kaplı olduğu bir resme ve eşcinsellik yasalarını destekleyen meclis üyeleriyle dalga geçilen diğer 2 resmi de götürdü.

    Rus polisinden yapılan açıklamada, bir dairenin 2 odasında kurulan sergide yer alan resimlerin yasadışı olduğu ihbarının alınması üzerine resimlere el koyulduğu ifade edildi.

    Olayla ilgili detaylı bilgi verilmezken, Rus anayasasında, yetkililere hakarete yönelik bir kanunun yer aldığı ve en fazla 1 yıla kadar hapis cezası bulunduğu bildirildi.



    GALERİ SAHİBİNDEN SAVUNMA

    Galeri sahibi Alexander Donskoy ise polis memurlarının "Liderler" adlı sergisindeki resimlerine neden el koyduklarıyla ilgili kendisine bir açıklama yapmadıklarını ve herhangi yasal bir evrak göstermeden galerisini kapattıklarını söyledi. Rusya Devlet Başkanı Putin'in dar bir kadın kıyafeti, Başbakan Medvedev'in ise kadın iç çamaşırları içerisinde çizildiği resimde Putin'in, elindeki tarakla Medvedev'in saçını taradığı görülüyor.





    Rus lider Putin o tabloyu tutuklattı Yorumları