Polis helikopterinden şüpheliye ateş açıldı   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 08-24-2013 (13:32)   Son Mesaj: 08-24-2013 (13:32)    Cevap: 0    Gösterim: 512  

    08-24-2013

    Polis helikopterinden şüpheliye ateş açıldı

    Polis helikopterinden şüpheliye ateş açıldı
    Polis helikopterinden şüpheliye ateş açıldı

    Brezilya'da bir karayolunun üzerinde uçan polis helikopterinden hırsızlık şüphelisi şahsa ateş açıldı. Bacağından vurulan zanlı yere düşüp yakayı ele verdi. Yaşananlar saniye saniye amatör kameraya yansıdı.

    Brezilya'da bir karayolunun üzerinde uçan polis helikopterinden hırsızlık şüphelisi şahsa ateş açıldı. Bacağından vurulan zanlı yere düşüp yakayı ele verdi. Yaşananlar saniye saniye amatör kameraya yansıdı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Hollywood filmlerini aratmayan olay, dün Barueri kentine 9.5 kilometre uzaklıktaki çevreyolunda meydana geldi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, karayolunun hemen üzerinde uçan bir polis helikopteri görülüyor. Şüpheli bir şahıs yoldan koşarak uzaklaşmaya çalışıyor.

    Helikopterden kaçan şahsa defalarca ateş ediliyor. Silah seslerinin ardından şahsın vurularak yere düştüğü görülüyor. Helikopter, vurulan adamın etrafında birkaç kez döndükten sonra karayolundaki araçların önüne iniyor. Daha sonra yolun emniyet şeridinden bir polis aracı hızla olay yerine geliyor. Görüntüyü çeken kişinin şaşkınlığını gizleyememesi dikkat çekiyor.

    Barueri polis yetkililerinden yapılan açıklamada, görüntülerin bir operasyon sırasında çekildiği belirtildi. 3 kişinin bir minibüsle yüklü miktarda çalıntı sigara kaçırmaya çalıştığı, bu sırada polisin takibine takıldıkları, iki kişinin yakalandığı, üçüncü kişinin de helikopterden açılan ateşle yaralı olarak ele geçirildiği bildirildi. Bacağından vurulan hırsızlık zanlısının durumunun iyi olduğu kaydedildi. Gözaltına alınan sigara hırsızları mahkemeye çıkarılacak.

    Kaynak: CİHAN





    Polis helikopterinden şüpheliye ateş açıldı Yorumları