ABD donanması Akdeniz'de !   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 08-24-2013 (13:33)   Son Mesaj: 08-24-2013 (13:33)    Cevap: 0    Gösterim: 533  

    08-24-2013

    ABD donanması Akdeniz'de !

    ABD donanması Akdeniz'de !
    ABD donanması Akdeniz'de !

    İstihbarat kurumlarının Suriye'de kimyasal silah kullanılmış olabileceğine işaret eden raporlarının ardından ABD donanması Akdeniz'de konuşlandırıldı ancak yetkililer Obama'nın henüz bir operasyon kararı almadığını kaydetti.

    İstihbarat kurumlarının Suriye'de kimyasal silah kullanılmış olabileceğine işaret eden raporlarının ardından ABD donanması Akdeniz'de konuşlandırıldı ancak yetkililer Obama'nın henüz bir operasyon kararı almadığını kaydetti. Suriye'deki ilk incelemelerin ardından istihbarat kurumlarının kimyasal silah kullanılmış olabileceğine yönelik açıklamalarının ardından Amerika Birleşik Devletleri'nin, Akdeniz'deki deniz güçlerini Suriye'ye olası bir operasyon için konuşlandırıldığı bildirildi. Öte yandan Türkiye dahil 7 ülkenin genelkurmay başkanlarının önümüzdeki günlerde Ürdün'de bir araya geleceği iddiası da doğrulandı.

    ABD ile müttefiki ülkelerin istihbarat kurumları, Suriye'deki saldırıyla ilgili ilk incelemelerinden elde ettikleri sonuçların kimyasal silah kullanımına işaret ettiğini açıkladı. ABD'li ve Avrupalı güvenlik kaynaklarına göre saldırıyı Esad hükümetinin onayıyla Suriye güçleri düzenledi.

    Kaynak: DHA





    ABD donanması Akdeniz'de ! Yorumları