Suriye'de hala bazı evler cesetlerle dolu   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 08-23-2013 (14:32)   Son Mesaj: 08-23-2013 (14:32)    Cevap: 0    Gösterim: 507  

    08-23-2013

    Suriye'de hala bazı evler cesetlerle dolu

    Suriye'de hala bazı evler cesetlerle dolu
    Suriye'de hala bazı evler cesetlerle dolu

    Gota'dan korkunç haberler geliyor. Ölü sayısı 2 bin 500'ü geçti. Hala girilemeyen birçok yüksek katlı apartman var ve buralar ceset dolu.

    Gota'dan korkunç haberler geliyor. Ölü sayısı 2 bin 500'ü geçti. Hala girilemeyen birçok yüksek katlı apartman var ve buralar ceset dolu. Yüzlerce kişinin kimyasal silahlarla öldürüldüğü Şam'ın Gota bölgesinden gelen haberler endişe veriyor. Yerel kaynaklar saldırının önceki gece 02.00 sularında başladığını ve sabah 05.30'a kadar sürdüğünü aktardı.

    Uçakların Cobar, Zemelka, İrbin, Keferbatma, Hareste, Takba, Doreya, Mazimiye, Cisrin, Duma, Ayınterme'de 13 bölgeye kimyasal bomba bıraktığını belirten kaynaklar ölü sayısının yansıtılandan daha fazla olabileceğini aktarıyor. Zira, bomba atılan bölgelerde yaklaşık 1.5 milyonluk nüfus yaşıyordu ve binalar çok katlı.

    Bazı evlerde gazdan dolayı toplu ölümlerin yaşandığını, bu sebeple haber alınamadığını belirten bölge halkı "Evleri tek tek kontrol ediyoruz. 2 bin 311 olan ölü sayısı 4 bine ulaşabilir" diyor.

    Bu arada saldırı sonrası ölenler toplu mezarlara defnediliyor. Gazdan etkilenen ve herhangi bir tepki vermediği için öldüğü düşünülerek defnedilen bazı yaralılar tekrar hayata döndü. Doktorlar ölüm belirtileri gösterenlerin definleri için en az 12 saat beklenmesini tavsiye ediyor.





    Suriye'de hala bazı evler cesetlerle dolu Yorumları