İntihar eden kızın inanılmaz kurtuluşu kamerada   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 08-20-2013 (13:34)   Son Mesaj: 08-20-2013 (13:34)    Cevap: 0    Gösterim: 561  

    08-20-2013

    İntihar eden kızın inanılmaz kurtuluşu kamerada

    İntihar eden kızın inanılmaz kurtuluşu kamerada
    İntihar eden kızın inanılmaz kurtuluşu kamerada

    Çin'de bileğini kesip otel binasından atlamak isteyen bir kızın bir itfaiyeci tarafından kurtarılma görüntüleri internette büyük ilgi gördü.

    Çin'de bileğini kesip otel binasından atlamak isteyen bir kızın bir itfaiyeci tarafından kurtarılma görüntüleri internette büyük ilgi gördü. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Bileğini keserek bir otel binasından atlamak isteyen Çinli kız, pencereden kendisini sakinleştirmeye çalışan kişileri dinlemeyerek intihar girişimine devam etti. Bileği kesik bir şekilde otel binasından aşağıya bakan kız tüm telkinlere rağmen kararından vazgeçmedi.

    Zaman geçtikçe bileğindeki kanamanın arttığı görülen kız, pencerede bulunan itfaiye elemanının ani hamlesiyle pencereden içeriye doğru çekildi. Kendisine sarılan itfaiye erinden kurtulmak isteyen kız başaramadı ve ipin de yardımıyla otel penceresinden içeriye çekildi. Kendisini kurtarmak isteyen kişiye büyük zorluklar yaşatan kız otel odasına alınır alınmaz tedavi edildi.

    İntihar etmek isteyen kızın neden böyle bir girişimde bulunduğu ise bilinmiyor.



    Kaynak: Haber7





    İntihar eden kızın inanılmaz kurtuluşu kamerada Yorumları