Prenses Diana öldürülmüş olabilir!   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 08-18-2013 (13:34)   Son Mesaj: 08-18-2013 (13:34)    Cevap: 0    Gösterim: 525  

    08-18-2013

    Prenses Diana öldürülmüş olabilir!

    Prenses Diana öldürülmüş olabilir!
    Prenses Diana öldürülmüş olabilir!

    İngiltere polisi, Prenses Diana ve arkadaşı Dodi el Fayed'in 1997'de Paris'te hayatlarını kaybettiği trafik kazası ile ilgili yeni bilgilerin doğruluğu üzerinde çalıştıklarını açıkladı. İddiaya göre, Diana öldürülmüş olabilir.

    İngiltere polisi, Prenses Diana ve arkadaşı Dodi el Fayed'in 1997'de Paris'te hayatlarını kaybettiği trafik kazası ile ilgili yeni bilgilerin doğruluğu üzerinde çalıştıklarını açıkladı. İddiaya göre, Diana öldürülmüş olabilir. Prenses Diana'nın ölümü bir kez daha polis merceği altında. Londra polisi, 1997'de Paris'te geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Prenses'in ölümüyle ilgili yeni bilgi ve kanıtlara sahip olduğunu duyurdu.

    Polis bu bilginin ne olduÄŸunu açıklamadı, ancak Ä°ngiliz basınında yer alan haberlere göre,Â* Prenses Diana'nın ölümünün arkasında "SAS" olarak bilinen Ä°ngiliz özel operasyon alayı olabilir. Bir baÅŸka deÄŸiÅŸle, Ä°ngiliz polisi ilk kez prensesin öldürülmüş olabileceÄŸi iddiasını araÅŸtıracak.

    Prenses Diana'nın ölümüyle ilgili 2008'de sonuçlanan soruÅŸturmada, kazanın ÅŸoförün ihmali nedeniyle meydana geldiÄŸi sonucuna varılmıştı.Â* Prens Charles'ın eski eÅŸi olan Prenses, 36 yaşındayken Paris'te geçirdiÄŸi trafik kazası sonucu erkek arkadaşı Dodi El Fayed'le birlikte hayatını kaybetmiÅŸti.





    Prenses Diana öldürülmüş olabilir! Yorumları