Netanyahu acil ameliyata alındı   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 08-12-2013 (13:36)   Son Mesaj: 08-12-2013 (13:36)    Cevap: 0    Gösterim: 559  

    08-12-2013

    Netanyahu acil ameliyata alındı

    Netanyahu acil ameliyata alındı
    Netanyahu acil ameliyata alındı

    Binyamin Netanyahu'ya acil fıtık ameliyatıİsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün gece apar topar hastaneye kaldırıldı. Fıtık teşhisi konan Netanyahu ameliyat oldu.

    Binyamin Netanyahu'ya acil fıtık ameliyatıİsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün gece apar topar hastaneye kaldırıldı. Fıtık teşhisi konan Netanyahu ameliyat oldu. Kudüs'te bulunan Hadassah Ein Kerem Hastanesi'ne kaldırılan Binyamin Netanyahu'nun ameliyatının başarılı geçtiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Dr. Yuval Weiss, "Kendisini nekahat ünitesine aldık. Bugün öğleden sonra taburcu etmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

    Dr. Weiss, Netanyahu'nun en geç cuma gününe görevinin başına dönebileceğini belirtti.

    İsrail Başbakanı'nın kişisel hekimi Dr. Tzvi Berkovich ise Netanyahu'nun sağlının "genel olarak çok iyi olduğunu ve kısa sürede görevine döneceğini" söyledi.

    Ameliyatın tahmin edildiği gibi bir saat sürdüğü, birkaç saat içinde Netanyahu'nun toparlanmasının beklendiği ifade edildi.

    63 yaşındaki Netanyahu'nun bugün ABD'nin arabuluculuğuyla varılan anlaşma doğrultusunda serbest bırakılacak Filistinli esirlerle ilgili bir oturum için kabineyi toplaması planlanıyordu.

    Başbakan'ın rahatsızlığı nedeniyle kabine toplantısının erteleneceği ancak esirlerle ilgili toplantının geçici başbakan olarak görev yapan Savunma Bakanı Moşe Yaalon başkanlığında yapılacağı bildirildi.





    Netanyahu acil ameliyata alındı Yorumları