Mısır'da yapılan anketin sonucu şoke etti!   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 08-10-2013 (14:45)   Son Mesaj: 08-10-2013 (14:45)    Cevap: 0    Gösterim: 488  

    08-10-2013

    Mısır'da yapılan anketin sonucu şoke etti!

    Mısır'da yapılan anketin sonucu şoke etti!
    Mısır'da yapılan anketin sonucu şoke etti!

    Mısır'da seçilmiş hükümeti darbeyle yıkarak cunta hükümetini kuran orduya halkın desteği çok az. Sonuçlara göre Mursi, Cumhurbaşkanı seçildiği oranın da üstünde destek alıyor.

    Mısır'da seçilmiş hükümeti darbeyle yıkarak cunta hükümetini kuran orduya halkın desteği çok az. Sonuçlara göre Mursi, Cumhurbaşkanı seçildiği oranın da üstünde destek alıyor. Mısır Araştırmalar Merkezi tarafından Ağustos ayında yapılan anket halkın seçimini ortaya koydu.

    Askeri darbenin muhalifleri artıyor başlığı altında yapılan ankette darbe karşıtları artarken Mursi'ye destek her geçen gün artıyor.

    YÜZDE 69 MURSİ'Yİ İSTİYOR
    Halkın yüzde 69'u Mursi'nin göreve geri dönmesini isterken yüzde 25'i Mursi'yi Cumhurbaşkanlığı koltuğunda görmek istemiyor. Yüzde 7 ise kararsız bir tavır sergiliyor.

    KATLİAMLAR LANETLENİYOR
    Halk her geçen gün Sisi ve darbeci ordunun yaptığı demokrasi dışı eylemleri ve katliamları lanetlerken cuntacı ordunun yakın zamanda hükümeti geri vereceği belirtiliyor.



    Ensonhaber





    Mısır'da yapılan anketin sonucu şoke etti! Yorumları