Görenler ev sanıyor ama o tabut İZLE   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 03-01-2013 (14:31)   Son Mesaj: 03-01-2013 (14:31)    Cevap: 0    Gösterim: 500  

    03-01-2013

    Görenler ev sanıyor ama o tabut İZLE

    Görenler ev sanıyor ama o tabut İZLE
    Görenler ev sanıyor ama o tabut İZLE

    Japonya'nın başkenti Tokyo, dünyanın en pahalı şehirleri sıralamasında üstte yer alan bir kent. Ev kiraları da çok pahalı.

    Japonya'nın başkenti Tokyo, dünyanın en pahalı şehirleri sıralamasında üstte yer alan bir kent. Ev kiraları da çok pahalı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Bütçeye uygun bir ev bulmak için ya şehrin dışında bir yer bulmanız ya da şehirde küçük bir yer bulmanız gerekiyor. Shibuya semtinde yer alan odalar ise evi değil daha çok tabutu andırıyor.

    Tokyo'nun önemli semtlerinden Shibuya'da yer alan odaları görenleri şaşırtıyor. Daha çok tabutu andıran odaların kirası bin liraya kadar çıkıyor. Bu kiraya ısınma ve elektrik de dahil. Odaların büyüklüğü ise 3 metrekare civarında. Bu tür evleri, zamanlarının büyük bir bölümünü dışarıda geçirenlerin kullandığı kaydedildi. Kiracılar, bu bölmelere sadece uyumak için geliyor. Odada kalanlardan biri, "çok param olmadığı için burayı kiraladım." diyor. 19 yaşındaki Chisato'nun bölümü ise 2,5 metrekare. Chisato, bölümde televizyonu ve birkaç eşyası olduğunu belirtiyor.





    Görenler ev sanıyor ama o tabut İZLE Yorumları