Oberösterreich: S.Ö nün astigi türk bayragini yirtarak indirdiler...   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 12-27-2009 (23:55)   Son Mesaj: 12-27-2009 (23:55)    Cevap: 0    Gösterim: 1538  

    12-27-2009

    Oberösterreich: S.Ö nün astigi türk bayragini yirtarak indirdiler...

    Soner Özdemir, Aralık ayının on beşinde saat 17:00 de yukarı Avusturya bölgesi St.Georgen im Attergau’da kaldığı pansiyonun penceresine Türk bayrağı astı.

    Kaldığı odaya gelen ve çok sinirli olduğu halinden belli olan pansiyon sahibi A.M. hemen bayrağı indirmesini istedi. Bu tepkiye anlam veremeyen ve indirmeyeceğini söyleyen Soner Özdemir’in asılı Türk bayrağını indirmeyeceğini anlayan pansiyon sahibi kendisi gidip bayrağı yırtarak aşağı attı.

    Tekrar asması halinde sobaya atıp yakmakla tehdit eden pansiyon sahibinin, ırkçı bir kimliğe sahip olduğu, etraftaki tanıdıkları tarafından biliniyor.

    Kendisine bu şekilde davranılması ve bayrağın yırtılmasına kızan Soner Özdemir, ’’Kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkının olmadığını vurgulayarak, kiralık odasında astığı bayrağı dahi hazmedemeyen insanların yaşadığı bir toplumda, bazı şeylerin konuşulması anlamsızdır’dedi.

    Olay ile ilgili Pusula gazetesine açıklamalar yapan Soner Özdemir; ’’Hakkını kanunlar çerçevesinde arayacağını, ve astığı bayrağı bir daha indirmeyeceğini’ söyledi. Olay ile ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

    alinti: pusula




    Oberösterreich: S.Ö nün astigi türk bayragini yirtarak indirdiler... Yorumları