Fransa: Nazi sloganlari ile cami duvarini tahrip ettiler...   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 12-14-2009 (18:15)   Son Mesaj: 12-14-2009 (18:15)    Cevap: 0    Gösterim: 1358  

    12-14-2009

    Fransa: Nazi sloganlari ile cami duvarini tahrip ettiler...

    Fransa'nın güneyindeki Castres kasabasındaki bir caminin duvarları Nazi sloganları yazılarak tahrip edildi.

    Nazi sembollerinin de çizildiği duvara ayrıca, domuz bacağı asıldı.

    İçişleri Bakanı Brice Hortefeux, yaptığı açıklamada, saldırıyı kınadı ve saldırganların en kısa zamanda yakalanarak cezalandırılacakları sözünü verdi.

    İSRAİL'DE DE CAMİ YAKILMIŞTI

    Batı Şeria'daki Aşırı Sağcı Yahudi Yerleşimciler, Filistin'in Salfit Kasabası Yakınlarında Bir Köyde Camiyi Ateşe Verdi. İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak Camiye Yapılan Saldırıyı Sert Bir Şekilde Kınadı. Salfit Köyü Yakınlarındaki, Yaklaşık 2000 Kişinin Yaşadığı Yasuf Köyündeki El -Kebir Camisi, Dün Saat 04.00 Sıralarında Aşırı Sağcı Yerleşimciler Tarafından Yakıldı.

    BATI Şeria’daki aşırı sağcı Yahudi yerleşimciler, Filistin’in Salfit kasabası yakınlarında bir köyde camiyi ateşe verdi. İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak camiye yapılan saldırıyı sert bir şekilde kınadı. Salfit köyü yakınlarındaki, yaklaşık
    2000 kişinin yaşadığı Yasuf köyündeki El-Kebir camisi, dün saat 04.00 sıralarında aşırı sağcı yerleşimciler tarafından yakıldı.




    Fransa: Nazi sloganlari ile cami duvarini tahrip ettiler... Yorumları