Schweinfurt: kizi öldürdü sonra imami aradi...   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 06-27-2009 (16:22)   Son Mesaj: 06-27-2009 (16:33)    Cevap: 1    Gösterim: 2173  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen yabanGülü

    06-27-2009

    Schweinfurt: kizi öldürdü sonra imami aradi...

    Almanya’nın Schweinfurt kenti, 15 yaşındaki Büşra’nın iki gün önce babası Mehmet Özkan (43) tarafından bıçaklanmış olmasının şokunu yaşıyor.

    Yakınlarının ifadelerine göre cinayet, Büşra’yı bir erkekle gezerken gören bir kişinin bunu abartılı bir şekilde babasına anlatması sonucunda yaşandı. Büşra’nın öldüğüne inanamayan arkadaşları, “O hayat dolu bir genç kızdı” diyor.


    Alman basınına göre döner büfesi bulunan Mehmet Özkan, sabaha karşı 03.30 sularında gerçekleşen cinayette Büşra’yı 11 yerinden bıçakladı. Ekmek bıçağıyla kızını delik deşen eden Mehmet Özkan, sonrasında bir imamı aradı ve tam polise teslim olmaya giderken yakalandı. Özkan ilk ifadesinde kızını İslami geleneklere göre yaşamadığı için öldürdü. Yaşıtları gibi müziği seven, internette vakit geçiren Büşra’nın bir erkek arkadaşı olduğu, saldırı sırasında da cep telefonunda konuştuğu iddia edilmişti.

    Kızının törenine katılmıştı

    Am Olimpia-Morta Lisesi öğrencisi Büşra için arkadaşları ve komşuları yas tutuyor. Ama iki yıl önce okulda düzenlenen kutlamaya katılan, bedava döner ve lahmacun dağıtan o sakin adamın nasıl olup da kızının canına kıydığına akıl sır erdiremiyor. Büşra’nın babası Mehmet, 13 yıl önce Schweinfurt’a yerleşmişti. Almanya’da birçok zorlukla karşılaşmıştı. Mehmet Özkan dindar bir adamdı. Düzenli olarak camiye giderdi. Ama tanıyanlara göre, radikal dinci biri değildi.

    Büşra’nın cenazesinin bugün Stuttgart üzerinden İstanbul’a, oradan da defnedilmek üzere annesinin memleketi olan Adapazarı’nın Akyazı ilçesine nakledilmesi planlanıyor.

    Unnecessary bunu beğendi.



    Schweinfurt: kizi öldürdü sonra imami aradi... Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  06-27-2009, 16:33

    --->: Schweinfurt: kizi öldürdü sonra imami aradi...


    Oldukça çelişkili bir durum yazılanlar ne kadar doğru olabilir ? bence olay bunlarla sınırlı değil yoksa adam ne diye gencecik kızını öldürsün ? Neyse Allah mekanın cennet etsin
    Unnecessary - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Unnecessary