ABD Rap Krali MÜSLÜMAN oldu....   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 03-04-2009 (22:57)   Son Mesaj: 03-04-2009 (23:41)    Cevap: 1    Gösterim: 1624  

    03-04-2009

    ABD Rap Krali MÜSLÜMAN oldu....

    Dünyaca ünlü ABD'li rap şarkıcısı Snoop Müslüman oldu. Albümleriyle listelerde hep zirveye çıkan Snoop İslam dinine geçişini açıkladı.


    Rap aleminin aykırı ve yaramaz çocuğu Snoop Dogg Müslüman oldu. Daha önce bu yönde gelen iddialar doğrulanmazken Müslüman olduğunu Snoop'ın kendisi açıkladı. Albümleri ABD'de listeleri alt üst eden ve özel yaşamı ile gündemden düşmeyen ünlü rap şarkıcısı, geçtiğimiz hafta Chicago’da gerçekleşen "İslam Ulusu Topluluğu Kurtarıcılar Günü Toplantısı"na katıldı ve islam dinine geçtiğini açıkladı.



    Farrakhan'dan Etkilendi

    AP'de yer alan habere göre İslam Ulusu’na 1000 dolarlık bir bağışta bulunan Snoop kendini hip-hop âleminin de lideri ilan etti. ABD'li siyahi Müslüman liderlerden 'Vaiz Farrakhan’ın konferanslarını dinlediğinde çok etkilendiğini söyleyen rap'çi "Vaiz Farrakhan’ın bir konuşmasını dinlediğinizde kendinizi onun aynasında görüyorsunuz. Bir şeyleri düzeltmek için neler yapabileceğinizi görüyorsunuz” dedi. Snoop Dogg “Müzik dünyasına girdiğimden beri hep barış hareketinin bir parçası oldum. Benim derdim kimseye inandığım şeye inanmalarını söylemek değil, derdim barış” diye konuştu.

    Amerikalı siyah Müslümanların teşkilatının lideri Farrakhan, uzun yıllardır ünlü rap’çiler ve hip-hop sanatçılarıyla yakın ilişkiler içinde olmasının yanısıra, rap’çilerin arasında barış sağlamak amacıyla toplantılar düzenliyor.

    Haber7




    ABD Rap Krali MÜSLÜMAN oldu.... Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  03-04-2009, 23:41

    --->: ABD Rap Krali MÜSLÜMAN oldu....


    Iyi olmus diyeyim ama gerceklik payi bayagi bir az. Hani burada aciklayamayacagim seyler olsada hristiyanlikla dahi alakasi olmayan kendisini gangster olarak öne süren snoop dogg müslüman olsun

    Kendi acikladiysa bir video olurdu illaki yankilanirdi. Bana inandirici gelmedi bu haber.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum