Şilin olan paralarinizla alisveris edebilirsiniz   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-25-2009 (01:24)   Son Mesaj: 02-25-2009 (02:06)    Cevap: 2    Gösterim: 1104  

    02-25-2009

    Şilin olan paralarinizla alisveris edebilirsiniz

    Şilin olan paralarinizla alisveris edebilirsiniz


    Şilin olan paralarinizla alisveris edebilirsiniz

    Mariahilfer Caddesi üzerindeki Generali Center’da bulunan “Fly High” adındaki dükkanda Avusturya’nın eski para birimi olan Şilin’le alışveriş yapmak hala mümkün.

    Avusturya Merkez Bankası (ÖNB) piyasada hala 9,6 milyar Şilin bulunduğunu söylüyor. ÖNB, bu paranın bir kısmının büyük olasılıkla sağda solda unutulduğunu ya da yanlışlıkla atıldığını düşünüyor. Koleksiyoncular ve nostaljiyi sevenler için Şilin hala eski değerini koruyor. Fakat para denince yine de akla ilk önce Euro geliyor. Artık Euro’ya alıştık ve onu kabul ettik ama bir dükkan var ki, hala Şilin’e sadık. Generali Center’da faaliyet gösteren “Fly High” isimli uçurtma, artistik ürünler ve sanat ürünleri satan bu dükkan, Euro’nun yanı sıra Şilin de kabul ediyor. Dükkan sahibi Helmut Georgis Şilin’i hala seve seve kabul ettiğini vurguluyor. Georgis, ayda bir Merkez Bankası’nın yolunu tuttuğunu ve aldığı Şilinleri Euro’ya çevirttiğini dile getiriyor. Dükkanın iki küçük tabelası müşterileri bu imkandan haberdar ediyor. Dükkan sahibi Georgis, Şilin’le alış veriş imkanı sunmasının müşterileri tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtiyor.




    Şilin olan paralarinizla alisveris edebilirsiniz Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  02-25-2009, 01:51

    --->: Şilin olan paralarinizla alisveris edebilirsiniz


    hâlâ schilling kaldımı ya
    kipchak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) kipchak

      Permalink - Mesaj no 2  02-25-2009, 02:06

    --->: Şilin olan paralarinizla alisveris edebilirsiniz


    vay bee degeride yükselmistir kii oohh
    oguzhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) oguzhan