Moore tanrı'nın varlığına kanıt   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 09-02-2008 (00:35)   Son Mesaj: 09-02-2008 (00:35)    Cevap: 0    Gösterim: 1008  

    09-02-2008

    Moore tanrı'nın varlığına kanıt

    Bush Yönetimi muhalifi görüşleriyle tanınan liberal belgesel yapımcısı ve yönetmeni Michael Moore, doğal bir afetin Cumhuriyetçi kurultayını vurduğunu görmekten "büyük zevk aldığını" belirterek, "Bence Gustav Kasırgası Tanrı’nın varlığının kanıtı" dedi.

    MSNBC’nin "Countdown with Keith Olbermann" programına konuk olan Moore, "Tanrı kasırganın New Orleans üstünden gelip, Cumhuriyetçi kurultayını daha ilk günden vurmasını planlamış. Ama umarım kimse zarar görmez" diye konuştu.


    Aynı programda, New Orleans’ı kasırganın vurduğu günlerde doğumgününü kutlayan McCain’in, ABD Başkanı Bush ile beraber pasta yediği görüntüler ekrana getirildi. Michael Moore’un bu sahneye yorumu şöyle oldu: "Marie Antoinette ’Ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler’ derken bunu herhalde mecaz anlamda söylemişti. Halbuki McCain ile Bush, New Orleans boğulurken, ciddi ciddi pasta yiyorlardı."




    Moore tanrı'nın varlığına kanıt Yorumları