Kohl Evlenecekti, Hastanelik Oldu   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 04-21-2008 (15:36)   Son Mesaj: 04-21-2008 (20:21)    Cevap: 2    Gösterim: 814  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen safinaz

    04-21-2008

    Kohl Evlenecekti, Hastanelik Oldu

    Hayat arkadaşı Maike Richter (43) ile evlenmeye hazırlanan Almanya'nın eski başbakanı 78 yaşındaki Kohl'ün durumu kötüleşti.

    Alman "Berliner Kurier" gazetesi, eski Başbakan Helmut Kohl'ün (78) sağlık durumunun çok kötü olduğunu ileri sürdü.

    Gazetenin birinci sayfasında "Kohl'ün yaşam mücadelesi" başlığıyla verilen haberde, Kohl'ün yaklaşık 2 ay önce kalp krizi geçirerek Ludwigshafen kentindeki evinde yere düştüğü ve beyin sarsıntısı geçirdiği için hastaneye kaldırılarak acilen ameliyata alındığı hatırlatılarak, eski başbakanın şimdi de hastanede yoğun bakımda bulunduğu ve hemen hemen hiç konuşamadığı belirtildi.


    Siyasi kariyerini Kohl'e borçlu olduğu için Almanya Başbakanı Angela Merkel'in de sürekli onun durumu hakkında bilgi aldığı ifade edilen haberde, eski SSCB'nin son Devlet Başkanı Mihail Gorbaçov ile eski ABD Başkanı George Bush'un da Kohl'ün sağlık durumunu izlediği kaydedildi.

    "Bild am Sonntag" gazetesine açıklama yapan Kohl'ün bir arkadaşı ise, Kohl'ün sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi. "Bild" gazetesi de geçen hafta Kohl'ün, hayat arkadaşı Maike Richter (43) ile evlenmeye hazırlandığını yazmıştı.




    Kohl Evlenecekti, Hastanelik Oldu Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  04-21-2008, 19:29


    Hayat arkadaşı evelenemeden dul kalacak belkide.
    yabanGülü bunu beğendi.
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz

      Permalink - Mesaj no 2  04-21-2008, 20:21


    galiba öyle olacak ama ne fark ederki, belkide bile bile evlenmeyi istemistir.
    yabanGülü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) yabanGülü