Helmut Kohl hayat arkadasi Maika Richter ile evleniyor   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 04-16-2008 (14:09)   Son Mesaj: 04-16-2008 (14:09)    Cevap: 0    Gösterim: 839  

    04-16-2008

    Helmut Kohl hayat arkadasi Maika Richter ile evleniyor

    Eski Almanya Başbakanı Helmut Kohl’ün kendisinden 35 yaş küçük olan hayat arkadaşı Maika Richter ile evleneceği haberini ofisi doğruladı.

    Kohl’ün Sözcüsü Ulrich Pohlmann, 78 yaşındaki Kohl’ün, 2005 yılında "hayat arkadaşım" diye takdim ettiği 43 yaşındaki ekonomist Maike Richter ile evlenme hazırlığı yaptığını, ancak düğün tarihinin belli olmadığını söyledi. Geçen yıl diz ameliyatı geçiren, bu yılın ilk günlerinde düşerek başını çarpan, yaşadığı kafa travması sonrasında beyin operasyonu geçiren Helmut Kohl, hali hazırda hastanede tedavi görüyor. Sözcüsü, "Şimdi durumu daha iyi. Rehabilitasyondan geçiyor" dedi.


    Evlilik haberi Kohl’ün ilk eşi Hannelore Kohl’ün intihar haberinden yedi yıl sonra geldi. Hannelore Kohl, ender rastlanan bir hastalık yüzünden gün ışığına çıkamadığı için bunalıma girmiş ve aşırı dozda uyku ilacı alarak canına kıymıştı. Kohl’ün oğlu Peter Kohl, daha sonra Elif Sözen ile dünya evine girmişti. Helmut Kohl ise eşinin intiharının yol açtığı travmayı uzun süre atlatamamıştı. 2004 yılında tanıştığı Maike Richter ile sevgiyi yeniden bulduğunu belirten Kohl, 2005 yılında kadının "hayat arkadaşı" olduğunu ilan etmişti.




    Helmut Kohl hayat arkadasi Maika Richter ile evleniyor Yorumları