Başarı Ansiklopedisinde Bir Türk   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 02-12-2008 (02:43)   Son Mesaj: 05-13-2011 (10:50)    Cevap: 1    Gösterim: 5402  

    02-12-2008

    Başarı Ansiklopedisinde Bir Türk

    Başarı Ansiklopedisinde Bir Türk

    Yıllardır Viyana’da tıp alanında çalışmalarda bulunan Ahmed Hamidi Avrupa çapında başarılı insanları konu alan Enzyklopädie des Erfolges’in (Başarı Ansiklopedisi) 2007 baskısında tanıtıldı.

    Dahiliye uzmanı olarak çalışan Hamidi aynı zamanda Avusturya İslam Cemiyeti Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürüyor. Daha önce 1999 yılında yayınlanan Who is Who isimli eserde toplumda öne çıkan kişilerle beraber bulunan Hamidi, Club Carriere tarafından hazırlanan Enzyklopädie des Erfolges’de de yer aldı. Avrupa çapında yapılan çalışmaları, akademik kariyeri ve toplumsal etkinlikleri göz önüne alarak hazırlanan eserde çok sayıda araştırmacı, üniversite öğretim görevlisi, bürokrat ve işadamı tanıtılıyor.
    Unabhängige Langzeit Studie über Parameter und Faktoren des Erfolges isimli çalışmanın ürünü olan ansiklopedi alanında söz sahibi olmuş, topluma liderlik etmiş iş adamı, akademisyen, araştırmacı ve siyasileri araştırıp başarı kıstaslarına göre değerlendirerek yer vermeyi amaçlıyor. Belirlenen şahıslarla irtibata geçip onlarla röportaj yapan kurum, Dr. Ahmed Hamidi’ye kariyerinden aile hayatına, dini görüşlerinden yaptığı çalışmalara kadar pek çok konuda sorular yöneltmiş.
    10. Viyana’da Wielandplatz 1 adresinde hekimlik görevine devam eden Dr. Ahmet Hamidi, hastalara dini inançları doğrultusunda müdahele edilmesini ve bu konuda hastane çalışanlarını blinçlendirmeyi amaçlayan Dinlerarasi Doktorlar Platformu’nda da görev alıyor. Muayenehanesinde ihtisas eğitimi yetkisi alan Hamidi’nin yanında dahiliye uzmanı olmak isteyenler 1 yıl, pratisyen doktor olmak isteyenlerse 6 ay görev aldığında bir klinikte çalışmış olarak kabul ediliyor.




    Başarı Ansiklopedisinde Bir Türk Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  05-13-2011, 10:50

    --->: Başarı Ansiklopedisinde Bir Türk


    toplumumuza liderlik yapan kisiler ve calisma alanlari
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci