Hindistan: Rehin Türk avukat ne durumda???   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 11-28-2008 (13:49)   Son Mesaj: 11-28-2008 (13:49)    Cevap: 0    Gösterim: 910  

    11-28-2008

    Hindistan: Rehin Türk avukat ne durumda???

    Hindistan'ın Mumbai kentindeki terör saldırılarında rehin kalan Türk avukat Yasemin Erden'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Erden'in çalıştığı avukatlık bürosu yetkilileri, ailesinin Erden ile telefonla görüştüğünü söyledi.
    Rehin olarak tutulan 3 Türk'ten Seyfi ve Meltem Müezzinoğlu çifti serbest bırakılırken Avukat Piraye Yasemin Erden'in halen otelde olduğu belirtildi. Erden'in durumunun iyi olduğu bildirildi. ıÜüOberoi Otel'de bulunan 31 yaşındaki avukat Piraye Yasemin Erden'in telefonla yakınlarını arayıp durumu hakkında bilgi verdiği öğrenildi.


    Yeni Delhi Büyükelçisi Levent Bilman, Yasemin Erden ile devamlı telefon bağlantısı yaptığını, sağlığının ve moralinin gayet iyi olduğu ve otelde kurtarılmayı beklediğini açıkladı. Büyükelçilik'te bulunan Seyfi ve Meltem Müezzinoğlu çiftinin işlemlerinin yapılarak bu gece THY uçağı ile Türkiye gönderilmesi planlanıyor.

    Yasemin Erden'in Harbiye'de bulunan şirketinden yapılan açıklamada ailesinin çok üzgün olduğu ve büyük bir merakla kızlarının yurda dönmesini beklediklerini bildirildi. Şu an detaylı bilgiye sahip olmayan şirket yetkilileri, "Bize ulaşmış yeni bir bilgi yok. En doğru bilgileri Allah'ın izniyle yurda döndüğü zaman Yasemin hanımdan öğreneceğiz." dedi. Şirket yetkilileri bilgi elde edilmesi durumunda bir basın açıklaması yapacaklarını bildirdi.

    (CİHAN)




    Hindistan: Rehin Türk avukat ne durumda??? Yorumları