Cin: 48 akrabasini gözaltina aldi....   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 11-11-2008 (13:30)   Son Mesaj: 11-11-2008 (13:30)    Cevap: 0    Gösterim: 1035  

    11-11-2008

    Cin: 48 akrabasini gözaltina aldi....

    Suça karşı mücadelede gözünü budaktan sakınmayan polis 48 akrabasını gözaltına aldı.

    Çin'in güneybatısındaki geri kalmış bölgede görev yapan bir emniyet müdürünün kardeş, kuzen ve eşinin yakınları olmak üzere 48 yakın akrabasını çeşitli suçlardan gözaltına aldığı bildirildi.

    Sichuan eyaletinin Heicugou kasabasında görev yapan 30 yaşlarındaki Laobulaluo adlı polisin gözaltına aldığı akrabalarından 25'i, mahkum olarak çalışma kampına gönderildi.


    Bir internet sitesinde çıkan habere göre, Yi azınlık milliyetine mensup olan Laobulaluo, 10 yılı aşkın meslek hayatı sırasında alkollü oldukları sırada bir ilkokul öğretmenini döven kardeşini ve iki kuzenini bizzat gözaltına aldı. Bir akrabası ise bir kadının çantasını çalmaktan suçlu bulundu.

    Laobulaluo'nun işine bağlılığı, başlarda akrabaları tarafından yadırgandı, hatta bazı akrabaları bu dürüst polisin anne ve babasını tehdit etti ve hayvanlarına zarar verdi. "Göreve başladığı ilk yıllarda geleneksel Çin Yeni Yılı tatilinde köyüne gitmeye cesaret edemediğini" söyleyen Laobulaluo, "artık çevresindekilerin kendisini anlamaya başladığını ve ona destek verdiğini" belirtti




    Cin: 48 akrabasini gözaltina aldi.... Yorumları