Fritzl annesinide yillarca hapsetmis....   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 10-31-2008 (14:56)   Son Mesaj: 11-01-2008 (22:02)    Cevap: 1    Gösterim: 1186  

    10-31-2008

    Fritzl annesinide yillarca hapsetmis....

    Bodruma hapsettiği kızından yedi çocuğu olan Avusturyalı sapık baba Fritzl’ın, annesini de 21 yıl süreyle, pencereleri tuğla ile örülü bir odada kilitli tuttuğu ortaya çıktı.

    KIZINI yıllarca evinin bodrumundaki bir hücreye kilitleyen ve ondan 7 çocuk sahibi olan sapık baba Josef Frizl, gördüğü eziyetin intikamını almak için annesini de ölünceye kadar penceresiz bir odaya hapsettiği ortaya çıktı.


    Fritzl, mahkemenin atadığı psikoloğu Dr.Adelheid Kastner ile görüşmelerinde, annesini sevmek için çok çaba gösterdiğini, ancak yaşı ilerledikçe bunun nefrete dönüştüğünü ve sonunda annesinden intikam aldığını anlattı. Annesinden sevgi görmediğini, annesinin kendisini bir kere bile öpmediğini, kendisine sarılmadığını belirten Fritzl, "Beni hep döverdi, yerde kanlar içinde yatıp kalana kadar tekmelerdi" diye konuştu.

    Yıllar sonra annesini hapsederek geçmişte yaşadıklarının intikamını aldığını söyleyen Fritzl, "Onu evin üst katındaki bir odaya hapsettim. Pencereyi tuğlayla ördüm ve böylece bir daha hiç gün ışığı göremedi" dedi. Fritzl’ın, annesini odaya 1959 yılında hapsettiği ve öldüğü 1980 yılına kadar tam 21 yıl boyunca annesine gün ışığı göstermediği belirtiliyor.

    Dr.Kastner’in, kızı Elizabeth’i hapsetme fikrinin de bu olaydan kaynaklanıp kaynaklanmadığını sorması üzerine canavar ruhlu Fritzl şunları söyledi:

    "Dürüst olmak gerekirse bunu düşünmedim, kızım olduğunu düşünmedim. Onu her zaman karım, eşim olarak gördüm."

    Tecavüzcü doğmuş

    Fritzl psikologla konuşmalarında, "Ben bir tecavüzcü olarak doğdum. Kötülük damarım var" dediği de ifade ediliyor.

    Fritzl, kızı Elizabeth’i henüz 18 yaşındayken 1984 yılında hücreye hapsederek ondan 7 çocuk sahibi olmuş, çocuklardan biri doğduktan sonra ölmüştü.




    Fritzl annesinide yillarca hapsetmis.... Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  11-01-2008, 22:02


    Annesini hapsettiğine inanmıyorum.Bunu ortaya atma sebepleri ise adamın ruh sağlığının bozuk olduğunu göstermek...
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz