"icimde bir seytanin oldugunu fark ettim""...   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 10-25-2008 (20:46)   Son Mesaj: 10-25-2008 (23:56)    Cevap: 1    Gösterim: 1089  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen safinaz

    10-25-2008

    "icimde bir seytanin oldugunu fark ettim""...

    Avusturya'da kızını 24 yıl boyunca evinin bodrumuna hapseden ve kendisinden yedi çocuk sahibi olan Josef Fritzl'le ilgili 130 sayfalık bir rapor basına sızdı. Krone gazetesininde ayrıntıları yer alan rapor, psikiyatrist Adelheid Kastner'in Fritzl'le yaptığı görüşmeler ve psikolojik durumuna ilişkin tesbitlerinden oluşuyor.

    Raporda Fritzl'in çocukluğunda annesi tarafından aşağılandığı belirtilirken, sapık babanın, "İçimde şeytani bir yan olduğunu farkettim ve doğuştan tecavüzcü bir insan için uzunca sayılacak bir zaman boyunca kendimi zaptedebildim" sözlerine yer verildi. Raporda Fritzl için "volkan gibi patlamaya hazır", "sakin görünen, iyi olmaya çalışan ama dürtülerine yenilip içindeki kötülüğü kontrol edemeyen" gibi ifadeler kullanılıyor. Fritzl'in, kızı Elisabeth'i 18 yaşındayken evinin bodrumuna kilitlediği, kızından 7 çocuk sahibi olduğu, bunlardan birinin doğduktan sonra öldüğü ortaya çıkmıştı. Fritzl'in kızıyla, kızından olan çocuklarının esareti, 19 yaşındaki hiç gün ışığı görmemiş çocuğu Kerstin'in hastalanması üzerine su yüzüne çıkmıştı.




    "icimde bir seytanin oldugunu fark ettim""... Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  10-25-2008, 23:56


    Ne zaman farketmiş bunu?Farketmiş miş,geç kalmamış mı?
    yabanGülü bunu beğendi.
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz