Beni sana sikayet ediyorum ya rab

Hayatimin her anini gurbet görüsümden ve bu kacisimdan beni sana sikayet ediyorum ya rab. Beni insan yerine koyup elleri omuzlarimdayken kuvvetimi kaybedisimi sana sikayet ediyorum. Ben böyle olmamaliydim Allahim. Gözümü, ...


Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 4 gönderen alptraum

  1. Alt 07-10-2009, 01:03 #1
    alptraum Mesajlar: 38.105
    Blog Başlıkları: 28
    Hayatimin her anini gurbet görüsümden ve bu kacisimdan beni sana sikayet ediyorum ya rab. Beni insan yerine koyup elleri omuzlarimdayken kuvvetimi kaybedisimi sana sikayet ediyorum. Ben böyle olmamaliydim Allahim. Gözümü, dilimi, kulagimi kaybedisimi sana sikayet ediyorum. Dayanmaliydim ve direnmeliydim. Kimseyi degil kendimi sana sikayet ediyorum ya rab. Beni hayata getiren ve beni bu bulundugum noktaya getiren sensin ya rab ve yine buhayati verdigin gibi alacak olanda sensin ya rab. Karanlik günlerimde bana ISIK tutan yarab mürebbim sensinsin ilahm kaynagim sensin ki beni bana birakma yarabbi. Ben insanlardan degil kendimden korkuyorum ya rab. Bu beni sana sikayet ediyorum ya rab. Sözünü tutamayan beni sana sikayet ediyorum ya rab.

    mhmt, Unnecessary, 3rd eng ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
  2. Alt 07-10-2009, 01:44 #2
    Unnecessary Mesajlar: 726
    evet oldukça hoş efkar basmış belli gurbet zor Allah yar yardımcn olsun

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.